googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ανασύσταση του ΥΕΝ ζητούν οι ακτοπλόοι

Την επανασύσταση του πρώην Yπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας ζητεί με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο και τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Χ. Παμπούκη ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ). Ακόμα, ο Σύνδεσμος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την κατάργηση του υπουργείου και την αποκοπή του από το Λιμενικό Σώμα. 

Από fotos_ploia2011

«Η εφοπλιστική κοινότητα θεωρεί ότι με την κατάργηση του Yπουργείου Ναυτιλίας, και κυρίως την απογύμνωσή του από το Λιμενικό Σώμα, υπονομεύεται ένα σημαντικό πλεονέκτημα που είχε η ελληνική ναυτιλία εδώ και πολλές δεκαετίες», τονίζεται στην επιστολή, ενώ αναφέρεται ότι η ύπαρξη ενός ενιαίου διοικητικού φορέα που θα αντιμετωπίζει και θα διαχειρίζεται συνολικά τα θέματα της ναυτιλίας αποτελεί ένα διεθνώς καταξιωμένο πρότυπο.

Πηγή: Express.gr

Εμείς λέμε μόνο ότι κάθε μέρα που περνάει οι διάφορες κοινωνικές ομάδες και παραγωγικοί φορείς, θα αναπολούν τις καλές μέρες της κυβέρνησης Καραμανλή. Της καλύτερης κυβέρνησης των τελευταίων 30 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: