googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνησαν οι καταλήψεις σε 10 σχολεία της Αττικής.

Τώρα που η Τσιπροκίνητη απεργία στα σχολεία αρχίζει να φυλλοροεί, βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο Β. Οι προωθούμενες εντέχνως καταλήψεις σχολείων στοχεύουν να συνεχίσουν την αναταραχή στο χώρο της εκπαίδευσης.
Δείτε τι λέει ο Πάγκαλος για το θέμα: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξει στη μάχη της εφεδρείας του τους μαθητές. Ο εγκληματίας πολέμου Τέιλορ, ο οποίος τώρα είναι στη φυλακή στη Χάγη, όταν είδε ότι έχανε τον εμφύλιο στη Λιβερία, στρατολόγησε όλα τα παιδιά από 9 ετών και πάνω. Τους έδωσε ένα καλάσνικοφ και τους έβαζε να πολεμάνε. Και εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει στη μάχη τους μαθητές. Πρώτα του Λυκείου, φαντάζομαι, και ύστερα του Γυμνασίου και πιθανόν να πάει και στο Δημοτικό".
Τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται:. Σύμφωνα με το "ΕΘΝΟΣ":
"Δέκα σχολεία έχουν καταλάβει σε όλη την Αττική μαθητές, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετέχοντας έτσι στις κινητοποιήσεις στον χώρο της Παιδείας που συνεχίζονται σήμερα για δεύτερη ημέρα.


Στη δυτική Αττική, σήμερα καταλήφθηκαν ενδεικτικά από μαθητές το 2ο Γενικό Λύκειο και το 3ο Γυμνάσιο στο Περιστέρι.
Οι μαθητές διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στο Λύκειο και στο νέο εξεταστικό σύστημα ενώ θέλουν με αυτό τον τρόπο να συμπαρασταθούν στους απεργούς καθηγητές."
Διαβάστε περισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63889533

Δεν υπάρχουν σχόλια: