googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα ο Κοσυφάκης. Πρωταφανές κάλεσμα του προέδρου της ΟΛΜΕ. Καταγγέλλει διευθυντές που μεταφέρουν εκπαιδευτικούς και μαθητές σε γειτονικά σχολεία για να μη χαθεί το μάθημα

Μία ημέρα μετά τη αδυναμία της ΟΛΜΕ να λάβει απόφαση για κινητοποιήσεις, καθώς η πλειονότητα των καθηγητών ψήφισε αναστολή, η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της εμμένει αγωνιστικά αλλά με τις μαθητικές καταλήψεις. 

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θ. Κοτσυφάκης και ο γενικός γραμματέας καταγγέλλονται οι μετακινήσεις μαθητών που έχουν κατάληψη σε διπλανά σχολεία λέγοντας:

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση ορισμένων Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να επιβάλλουν την μετακίνηση μαθητών και εκπαιδευτικών από σχολεία που βρίσκονται σε κατάληψη σε άλλα γειτονικά, σε απογευματινή βάρδια. Οι διευθυντές αυτοί, θεωρούν ότι οι αγώνες και οι κινητοποιήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας αποτελούν θεομηνία και δικαιολογούν έτσι την παράτυπη απ’ όλες τις απόψεις και αντιπαιδαγωγική απόφασή τους. 
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.protothema.gr/greece/article/314220/i-olme-kalei-tous-kathigites-na-perifrourisoun-tis-mathitikes-katalipseis-/

Δεν υπάρχουν σχόλια: