googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Από την Anko Academy, Μετεκπαίδευση στην Μαγειρική

Θεματικές Ενότητες
Η κάθε θεματική ενότητα είναι ανεξάρτητη και ένας σπουδαστής μπορεί να επιλέξει όλο το πρόγραμμα ή τμηματικά θεματικές ενότητες, οι οποίες είναι οι ακόλουθες:
  • Κάπνισμα Κρέατος-Ψαριών-Λαχανικών
  • Μαγειρική χωρίς Γλουτένη και Συνταγές ειδικών Παθήσεων
  • Σύγχρονο Κρεοπωλείο (γνωριμία με κυνήγια, μαρινάτες, προετοιμασία για διαγωνισμούς)
  • Τεχνικές Μοριακής Κουζίνας
  • Σκάλισμα φρούτων και Buffet Styling
  • Διοίκηση και οργάνωση χώρων εστίασης
  • Τεχνική μαγειρέματος Sous Vide
  • Η κουλτούρα των τυριών
  • Προϊόντα. Επιλογή παραλαβή αποθήκευση
  • Ζύμες μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής
  • Σάλτσες για όλες τις απαιτήσεις
  • High-tech cooking and Pastry (Sorbet & more with Pacojet)
  • Ιταλική κουζίνα
  • Ασιατική Κουζίνα
  • Ρώσικη Κουζίνα
Διαβάστε περισσότερα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: