Θεματικές Ενότητες
Η κάθε θεματική ενότητα είναι ανεξάρτητη και ένας σπουδαστής μπορεί να επιλέξει όλο το πρόγραμμα ή τμηματικά θεματικές ενότητες, οι οποίες είναι οι ακόλουθες:
- Κάπνισμα Κρέατος-Ψαριών-Λαχανικών
- Μαγειρική χωρίς Γλουτένη και Συνταγές ειδικών Παθήσεων
- Σύγχρονο Κρεοπωλείο (γνωριμία με κυνήγια, μαρινάτες, προετοιμασία για διαγωνισμούς)
- Τεχνικές Μοριακής Κουζίνας
- Σκάλισμα φρούτων και Buffet Styling
- Διοίκηση και οργάνωση χώρων εστίασης
- Τεχνική μαγειρέματος Sous Vide
- Η κουλτούρα των τυριών
- Προϊόντα. Επιλογή παραλαβή αποθήκευση
- Ζύμες μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής
- Σάλτσες για όλες τις απαιτήσεις
- High-tech cooking and Pastry (Sorbet & more with Pacojet)
- Ιταλική κουζίνα
- Ασιατική Κουζίνα
- Ρώσικη Κουζίνα
Διαβάστε περισσότερα:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου