googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Πόσο κοστίζει η επαναστατική γυμναστική;...

Κύριε Στούπα συμφωνώ απολύτως μαζί σας.

Ζώντας στο Κερατσίνι στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά την επαναστατική γυμναστική του ΠΑΜΕ. Καταφέραμε να στείλουμε όλα τα καράβια στα Τούζλα της Τουρκίας ή στην Κίνα γιά επισκευές. Το Σωματείο ζητά παράλογους όρους γιά τις συμβάσεις, και όταν γέμιζε καράβια το Πέραμα άρχιζε αμέσως απεργίες.

Μα βρε παιδιά αντίπαλοι μας δεν είναι η εργοδοσία αλλά τα φθηνά Τούρκικα και Ουκρανικά ναυπηγεία γιά τα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αλλά μόνο να γίνουμε πιό ανταγωνιστικοί. Ομως ο πυρήνας των επαναστατών με την σημαία είναι επαγγελματικά στελέχη, κάτι σαν δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή. Αποτέλεσμα το Πέραμα να είναι εντελώς άδειο και να έχει γίνει μία απέραντη καφετέρια. Ενα καράβι γιά να πιάσει ή πρέπει να λαδώσει πολύ κόσμο ή να πάει Καλαμάτα ή Χαλκίδα μακρυά από τους συνδικαλιστές.

Στις απεργίες όταν το ΠΑΜΕ κλείνει την πύλη και γίνονται επεισόδια με όσους εργαζομενους τολμούν να θέλουν να δουλέψουν, η Αστυνομία στις αλλεπάλληλες κλήσεις είναι απούσα. Μα βρε παιδιά εγώ δεν θέλω να ρίξω την κυβέρνηση, να δουλέψω θέλω να πληρώσω τους φόρους και τα φροντιστήρια.

Βάζοντας τόσο ψηλά μεροκάματα τα χάσαμε τελείως δυστυχώς. Εμειναν μόνο οι κόκκινες σημαίες των αγωνιστών.

Πολύ φιλικά σε όλο το φόρουμ


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: