googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Δίνεται λύση για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους; Κινητικότητα για το επίδομα ανεργίας.

Με προσωπική εντολή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, πρόκειται να δοθεί λύση στο επίδομα ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων, που απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους στα Δωδεκάνησα και στις άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο πρωθυπουργός έδωσε σαφή εντολή για λύση προς υπουργούς, υφυπουργούς και αρμόδιους πολιτικούς και υπηρεισακούς παράγοντες, στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχαν όσοι εμπλέκονται σε κυβερνητικό και υπηρεσιακό επίπεδο. 

Η εξέλιξη αυτή, έχει σχέση και με τις έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν από τους βουλευτές Δωδεκανήσου, και των άλλων περιοχών της χώρας, τους συνδικαλιστές κ.λπ., οι οποίοι έθεσαν τους αρμόδιους ενώπιον των ευθυνών τους. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκδόθηκε από το διοικητή του ΟΑΕΔ η εισήγηση που προβλέπει αλλαγή του τρόπου καταβολής του επιδόματος (χωρίς να αποκλείεται να είναι μειωμένο σε σχέση με πριν), αλλά όχι η κατάργησή του. 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.rodiaki.gr/article.php?id=262243

Δεν υπάρχουν σχόλια: