googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Στις 15 Φεβρουαρίου το καθαρό νερό στην Αντιμάχεια, το Μαστιχάρι, την Καρδάμαινα και την Κέφαλο

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κω για την υδροδότηση των Δημοτικών Κοινοτήτων Αντιμάχειας, Καρδάμαινας, Κεφάλου και του οικισμού Μαστιχαρίου με πόσιμο και άφθονο νερό.
Υπολογίζεται ότι στις 15 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι δοκιμαστικές αντλήσεις των νέων γεωτρήσεων και των γεωτρήσεων που αντικαταστάθηκαν με ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ, ο καθαρισμός των σωληνώσεων και η λειτουργία των νέων δεξαμενών μαζί με τα σύγχρονα συστήματα αυξομείωσης των πιέσεων.
Για την ολική επαναφορά της υδροδότησης από την έναρξη της λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων στις 15 Φεβρουαρίου θα απαιτηθούν εργασίες ελέγχου της πίεσης και καθαρισμού που θα διαρκέσουν δύο έως τρεις μέρες κατά τη διάρκεια των οποίων θα εργάζονται και θα βρίσκονται σε ετοιμότητα στην περιοχή το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της ΔΕΥΑΚ με τον εξοπλισμό τους.
Επίσης σε ετοιμότητα και πλήρη καθημερινή εργασία θα βρίσκονται και τα επιστημονικά στελέχη και οι χημικοί της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ Τα 3 Στοιχεία της Φύσης» ώστε να προβούν σε εκτεταμένες μετρήσεις της οργανικής και ανόργανης σύνθεσης του νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: