ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ :Μπεκιάρης Νικόλαος
- ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
- 15 ώρες
- ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
- μέσα Φεβρουαρίου
Σε αυτό το σεμινάριο θα αναπτυχθούν Μοντέρνοι συνδυασμοί γεύσης και Παρουσίασης στον τομέα της Ζαχαροπλαστικής.
Ενδεικτικά γλυκά που θα παρουσιαστούν είναι:
Α) Τούρτες
Τούρτα μους καρύδας με γκανάζ σε μπισκουί καρύδας
Τούρτα φυστίκι με κρέμα σοκολάτας
Τούρτα μιλφέιγ με μους σοκολάτας φρέσκες φράουλες και καραμελωμένο φύλλο κρούστας
Β) Επιδόρπια παρουσίαση σε πιάτο
Τάρτα σοκολάτας με ανανά
Καραμελωμένη τάρτα λεμονιού με τραγανή μαρέγκα
κροκάν "rice crispies" με σοκολάτα και κουλι μανταρίνι
Τραγανό σαμπλέ με λικέρ αμαρέτο και σως τζιαντούγια
Γ) Παρουσίαση σε ποτήρι
Τριλογία σοκολάτας με σως και μους από σοκολάτα λευκή - κουβερτούρα και γάλακτος
Γκανάζ σοκολάτας με μους βατόμουρο και σως απο φρούτα τα δάσους
Ζελέ πράσινο τσάι με λευκή σοκολάτα, σοκολάτα κραμπλ κανέλα και μήλο
Σιρόπι σοκολάτας με απαλή μους βερύκοκο με άρωμα βαλσάμικου και καραμελωμένους καρπούς
Καραμελωμένα αμύγδαλα με κρέμα βανίλια Μαδαγασκάρης και σως καραμέλα βουτύρου
Στο τέλος του σεμιναρίου, δίνεται εξετάσεις για να λάβετε την Πιστοποίηση γνώσεων.
Ενδεικτικά γλυκά που θα παρουσιαστούν είναι:
Α) Τούρτες
Τούρτα μους καρύδας με γκανάζ σε μπισκουί καρύδας
Τούρτα φυστίκι με κρέμα σοκολάτας
Τούρτα μιλφέιγ με μους σοκολάτας φρέσκες φράουλες και καραμελωμένο φύλλο κρούστας
Β) Επιδόρπια παρουσίαση σε πιάτο
Τάρτα σοκολάτας με ανανά
Καραμελωμένη τάρτα λεμονιού με τραγανή μαρέγκα
κροκάν "rice crispies" με σοκολάτα και κουλι μανταρίνι
Τραγανό σαμπλέ με λικέρ αμαρέτο και σως τζιαντούγια
Γ) Παρουσίαση σε ποτήρι
Τριλογία σοκολάτας με σως και μους από σοκολάτα λευκή - κουβερτούρα και γάλακτος
Γκανάζ σοκολάτας με μους βατόμουρο και σως απο φρούτα τα δάσους
Ζελέ πράσινο τσάι με λευκή σοκολάτα, σοκολάτα κραμπλ κανέλα και μήλο
Σιρόπι σοκολάτας με απαλή μους βερύκοκο με άρωμα βαλσάμικου και καραμελωμένους καρπούς
Καραμελωμένα αμύγδαλα με κρέμα βανίλια Μαδαγασκάρης και σως καραμέλα βουτύρου
Στο τέλος του σεμιναρίου, δίνεται εξετάσεις για να λάβετε την Πιστοποίηση γνώσεων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου