googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ H πολιτική απατεωνιά του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος

Ήταν ασφαλώς οδυνηρή εμπειρία για κάθε «πλατειακό» (και όχι μόνο) ΣΥΡΙΖΑίο ν' ακούει από το κομματικό ραδιόφωνο τον επί των Οικονομικών «ινστρούκτορα» του κόμματος Γ. Σταθάκη να υποστηρίζει ότι το...
περιβόητο «επαχθές» χρέος είναι ασήμαντο. Οπως είπε, «είναι τα εξοπλιστικά προγράμματα και ο εξηλεκτρισμός του ΟΣΕ, που δεν έγινε ποτέ. Είναι περίπου στο 5%. Η μεγάλη πλειοψηφία του χρέους, πάνω από το 90%, είναι παραδοσιακό, δημόσιο χρέος των αγορών, δηλαδή των ομολόγων. Εκεί δεν υπάρχει νομική διαδικασία για να αμφισβητηθεί».

Πώς να μην αισθανθεί ένα μικρό σοκ ο ΣΥΡΙΖΑίος, όταν μέχρι τις εκλογές του 2012 πρωτοστατούσε στη φάρσα της ΕΛΕ (Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου), και ήταν πεπεισμένος πως μόλις έρθει το κόμμα του στην εξουσία θα έχει ήδη βρει όλο το «επαχθές» χρέος, για να το διαγράψει με μονοκοντυλιά και να ησυχάσουν η χώρα και ο λαός απ’ αυτό το άχθος. Τόσος θόρυβος για το τίποτα; αναρωτιέται απογοητευμένος ο ΣΥΡΙΖΑίος. Εμείς, βέβαια, το βλέπουμε διαφορετικά: άλλη μια κωλοτούμπα από αυτούς που έχουν κάνει την πολιτική απάτη μόνιμη συνήθειά τους.
Διαβάστε περισσότερα:
http://naxios.blogspot.gr/2014/01/h_26.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: