googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Θράσος χωρίς όρια. Αντάρτικο των γιατρών του ΕΟΠΥΥ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ λες και είναι περιουσία τους.

«Πόλεμο» με τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ξεκίνησαν χθες οι γιατροί του Οργανισμού. Οι γιατροί αρνούνται να παραδώσουν τα κτίρια όπου στεγάζονταν τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ και τα οποία αναμένεται να μετατραπούν σε αστικά κέντρα υγείας.

Πλούσια η «προίκα» του ΕΟΠΥΥ. Μεταξύ άλλων διαθέτει 47 νομαρχιακές μονάδες, 53 τοπικές, ένα πολυϊατρείο του τέως ΤΑΞΥ, 98 τοπικά ιατρεία και 25 λοιπούς αποκεντρωμένους σχηματισμούς
Message
AΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΡΟΥΜΠΑΝΗ
Χρειάζεται σοβαρότητα
Δεν χωράει παιχνίδια ο τομέας της υγείας. Ο νόμος για την ανασυγκρότηση του ΕΟΠΥΥ ψηφίστηκε. Η κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία ανέλαβαν τις ευθύνες τους. Θα κριθούν και γι΄ αυτό το θέμα κατά τη συνήθη δημοκρατική τάξη, στις κάλπες. Ο Οργανισμός πρέπει να λειτουργήσει το ταχύτερο υπό το νέο καθεστώς, είτε αρέσει στους θιγόμενους είτε όχι. Η κοινωνία δεν μπορεί να μείνει ούτε λεπτό χωρίς δημόσιο σύστημα πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Κάτι τέτοιο δεν το θέλει ούτε ο Θεός... ούτε ο θεός των συνδικαλιστών.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63963913
ΥΓ: Η κυβέρνηση οφείλει να εφαρμόσει άμεσα τον νόμο και να τσακίσει τους βολεμένους που θέλουν να διαλύσουν τη χώρα. κ. Πρωθυπουργέ θα κριθήτε από την αποφασιστικότητα σας. Φροντίστε να στηρίξετε τον Άδωνι, τον καλύτερο υπουργό υγείας που είχε αυτή η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: