googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Το Πόσιμο νερό στη Κέφαλο αναδεικνύει την ανικανότητα των προηγούμενων δημοτικών αρχών!!!


Γράφαμε το 2010 http://filpap.blogspot.gr/2010/07/blog-post_05.html
"Απορώ με την ανικανότητα σχεδιασμού, θλίβομαι για την έλλειψη οράματος. Ένας δήμος με σχετική επάρκεια νερού να μην έχει αναλάβει μια πρωτοβουλία για την εγκατάσταση ενός σύγχρονου διυλιστηρίου, ώστε να δώσει καθαρό και υγιεινό νερό στους κατοίκους του; 
Γιατί άραγε; Μήπως για να στηριχθεί αυτή η τεράστια εμπορική δραστηριότητα με την εμπορία νερού σε πλαστικά μπουκάλια; Όταν μάλιστα στο δήμο αυτό δεν εφαρμόζεται κανένα πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης των πλαστικών μπουκαλιών, με αποτέλεσμα να απορρίπτονται στο ΧΥΤΑ."
Τελικά η σοβαρή προσπάθεια της ΔΕΥΑΚ απέδωσε πόσιμο νερό χωρίς μάλιστα χρήση διυλιστηρίου. Έτσι από σήμερα το νερό στο δίκτυο της Κεφάλου είναι πόσιμο, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να το αμφισβητήσουν με καφενειακές συζητήσεις. Το ξεγύμνωμα και η ανάδειξη της ανικανότητας των πρώην κοινοτικών και δημοτικών αρχών απόλυτο. Κάποιοι οφείλουν να εξηγήσουν τι έκαναν τόσα χρόνια και στερούσαν από τους πολίτες το δικαίωμα στο καθαρό νερό.
Αξίζουν συγχαρητήρια στο επιστημονικό δυναμικό της ΔΕΥΑΚ και τον πρόεδρο της τον Γιώργο Πασανικολάκη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου.
Το νησί μας χρειάζεται την βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων και πρακτικές κατασπατάλησης χρημάτων σε ανούσια φεστιβάλ φιλαρμονικών ή κινηματογράφων και κάθε είδους χαζοκουλτουριάρικες  αηδίες, είναι απαράδεκτες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: