googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Καμίνης αναζητά το «μαύρο»! Μαύρο στο Λαθροδήμαρχο, Παναθηναϊκή οργή!!!

.....Με τις δημοτικές εκλογές να βρίσκονται προ των πυλών, ο Καμίνης κάνει ότι μπορεί για να φέρει την πλειοψηφία του δήμου απέναντι του. Ποιος Παναθηναϊκός θα φηφίσει έναν υποψήφιο που θέλει να του γκρεμίσει το «σπίτι» με αντάλλαγμα μια ιστορία που κέρδος θα έχουν μόνο επιχειρηματικά συμφέροντα; Κανείς. Το γιατί πράττει αναλόγως το ξέρει μόνο ο ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες.
Πάμε παρακάτω. Με ανακοίνωση του, χαρακτήρισε ψευδή τα δημοσιεύματα περί επιμονής του για να γκρεμιστεί το γήπεδο. Μόνο που στην ίδια ανακοίνωση αυτοαναιρείται, δείχνοντας υπέρμαχος της «Διπλής Ανάπλασης», η οποία ξανατονίζουμε πως ευνοεί συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και αφήνει εκτεθειμένο τον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα, ο Καμίνης στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται στον σύλλογο λες και του έκανε... χάρη και για αυτό παίζει ακόμη στην Λεωφόρο. Στο ίδιο του το σπίτι δηλαδή. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως «Ακόμη και όταν, από λάθη και αστοχίες του παρελθόντος, καθώς επίσης και λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, ο Παναθηναϊκός κινδύνευσε να μείνει χωρίς στέγη, ο δήμος Αθηναίων και εγώ προσωπικά σταθήκαμε αρωγοί και συμπαραστάτες στην εξεύρεση προσωρινών λύσεων, που επιτρέπουν σήμερα στον ΠΑΟ, να χρησιμοποιεί χωρίς κανένα πρόβλημα, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας».....


Διάβασε περισσότερα στο: Ο Καμίνης αναζητά το «μαύρο»! | gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: