googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Λιμενικοί και λαθρομετανάστες

Α ρε ξεφτιλα Θεοδωράκη, έχουν γίνει Φιλιππινέζες οι λιμενικοί στους λαθρομετανάστες και τολμάτε και μιλάτε, οι αριστερόστροφοι κοπρίτες.
Τρία τα σημεία από τις συνεντευξεις που πήρες, σας κάνουν ρόμπες, ανθρωπιστές του κώλου.

1. Ένας από τους λαθρομετανάστες, είπε αναφερόμενος στους λιμενικούς: "Είναι εγκληματίες, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ".

2. Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να το πει κάποιος, πέρα από το ψαρά που έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες διασώσεις "Για μένα τα παιδιά μου είναι πάνω από όλα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έσωζα τον εαυτό μου μου και θα άφηνα τη γυναικα και τα παιδιά μου να πνιγούν. Αυτοί γιατί δεν έδωσαν πρώτα τα παιδιά τους και κοίταξαν να σωθούν οι ίδιοι;

3. Ακόμα πιο ξεκάθαρος ήταν ο δύτης που είπε: "Πέσαμε πέντε δύτες και στη δεύτερη φάση επτά. Η πόρτα της καμπίνας δεν άνοιγε, ήταν κλειδωμένη. Αναγκαστήκαμε να βγάλουμε τους μεντεσέδες για να μπούμε μέσα. Ήταν γυναίκες και παιδιά και δεν φορούσε κανένας σωσίβιο"

ΥΓ1 Μετά από όλα αυτά, πότε είπαμε ότι ξεκουμπίζονται οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα;

ΥΓ2 Οι Πακιστανοί που περιέφερε το ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μας είχαν έρθει για το δικαστήριο λόγω της δολοφονίας του γιου τους, έχουν φύγει ή μας έμειναν και αυτοί αμανάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: