googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«Όχι» Δήμων και Περιφερειών για τα ταμειακά διαθέσιμα. Κοινωνικό μέτωπο απέναντι στα "κλεφτρόνια" που διαλύουν την χώρα!!!


«Όχι» στην απόφαση της κυβέρνησης για υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών τους διαθέσιμων στην Τράπεζα της Ελλάδος έδωσαν Δήμοι και Περιφέρειες, μετά από συνεδριάσεις των συντονιστικών τους οργάνων που έγιναν σε κλίμα έντασης. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/279985/sunadisi-me-ton-prothupourgo-zitoun-oi-perifereiarhes-gia-ta-tameiaka-diathesima/#ixzz3XymToG96 


Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, τόνισε πως πρόκειται για μια κίνηση δημοσιονομικού πανικού που δημιουργεί συνθήκες «παύσης πληρωμών» με κίνδυνο να σταματήσουν τα έργα.
Τόνισε ότι η μισθοδοσία του συνόλου των υπαλλήλων στις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας, καλύπτεται μόνον για 15 ημέρες.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/279908/stin-adepithesi-oi-dimoi-gia-ti-metafora-ton-tameiakon-diathesimon-tous-stin-tte/#ixzz3XynL30FJ

Δεν υπάρχουν σχόλια: