googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Χριστοδουλοπούλου: Είσαι μετανάστης; Έλα κι εσύ να λιαστείς στην Ελλάδα



Σε δύο πολύ μεγάλες μεταρρυθμίσεις προέβη η κυβέρνηση. Είναι οι πρώτες σημαντικές μεταρρυθμίσεις και αξίζουν να τύχουν ιδιαίτερης προβολής.
Η πρώτη είναι ότι έρχεται… μαζικό κύμα «τουριστών». Πρόκειται για μετανάστες οι οποίοι θα μπαίνουν από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά, εκεί θα παραλαμβάνονται από πλοία της γραμμής, θα καταφτάνουν στον Πειραιά και με λεωφορεία θα μεταβαίνουν στο κέντρο.
Εκεί, σύμφωνα με την αρμόδια υπουργό κ. Χριστοδουλοπούλου, θα βγαίνουν το πρωί και θα… λιάζονται. Πρόκειται πράγματι για τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης η οποία με τον τρόπο αυτό «ανασταίνει» το κέντρο της Αθήνας δίνοντάς του μια τουριστική αξιοποίηση και μια αίγλη που δεν είχε στο παρελθόν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρμόδια για το μεταναστευτικό υπουργός εκπονεί έκτακτο σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει την παραχώρηση σετ από ομπρέλες και ξαπλώστρες σε κάθε έναν μετανάστη που εισέρχεται στη χώρα. Λέγεται δε ότι η κυβέρνηση έχει συνάψει συμφωνία με το Nammos στη Μύκονο ώστε να ανοίξει μπαρ και στις πλατείες Ομονοίας και Βικτωρίας για να διασκεδάζουν οι νεοεισερχόμενοι… τουρίστες. Δεν έγινε γνωστό αν θα λικνίζονται καλλίγραμμα κορίτσια στους ρυθμούς της εκκωφαντικής μουσικής.
Η δεύτερη μεγάλη μεταρρύθμιση είναι ότι η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου, από ένα μουντό κτίριο με καθαρά ακαδημαϊκό προσανατολισμό, μετατρέπεται σε «βίλα Αμαλία» διεθνών προδιαγραφών. Πριν μερικές ημέρες συνελήφθη έξω από το κτίριο Πολωνός για τον οποίο εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για εμπόριο ναρκωτικών. Σύμφωνα με άλλες καταγγελίες στην Πρυτανεία, όσο και στο Πολυτεχνείο γίνεται και παρασκευή των γνωστών… ποτών «Μολότοφ» τα οποία θα διασκεδάζουν τους νεαρούς με τα μαύρα. Η κυβέρνηση φέρεται να ετοιμάζει σχέδιο προσέλκυσης νέων «επενδυτών» - αντιεξουσιαστών από το εξωτερικό οι οποίοι θα έρθουν στην Ελλάδα για να δώσουν ζωντάνια στο μουντό κέντρο της πόλης.
Η μεγάλη μεταρρύθμιση με τους μετανάστες που λιάζονται και με τους μπαχαλάκηδες – επενδυτές στο χώρο των ναρκωτικών ουσιών και λοιπών εκρηκτικών υλών έχουν ήδη διεθνές αντίκτυπο. Όπου πάει ο Τσίπρας τον ρωτούν πως τα κατάφερε. Ο Πούτιν του ζήτησε να του πει πώς μπόρεσε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει την Ελλάδα τόπο τουριστικής έκρηξης ενώ του είπε ότι θα στείλει κι αυτός μερικούς… Ρώσους τουρίστες, μαζί και Ρωσίδες σε μπαλέτα για να διασκεδάζουν στο κέντρο της Αθήνας.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.antinews.gr/Antitheseis/xristodoulopoulou-eisai-metanastis-ela-ki-esu-na-liasteis-stin-ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια: