googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Με κατεβασμένα ρολά υποδέχονται συνέδριο και Τσίπρα στη Λέσβο

Ψυχρολουσία στο Μέγαρο Μαξίμου για το αναπτυξιακό συνέδριο που θα γίνει σήμερα και αύριο στη Μυτιλήνη, παρουσία υπουργών της κυβέρνησης, και για την κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού την Πέμπτη. Παλλεσβιακή απεργία έχουν κηρύξει για αύριο Πέμπτη οι επαγγελματικοί φορείς και το επιμελητήριο, με κύριες αιχμές την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ και το μεταναστευτικό, ενώ το εργατικό κέντρο του νησιού ετοιμάζει «αγωνιστική υποδοχή στην κυβερνητική κοροϊδία που προωθείται με το “Αναπτυξιακό Συνέδριο” Βορείου Αιγαίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας στις 2 και 3 Μαΐου».
Ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου θα μιλήσουν στην έναρξη του συνεδρίου την πρώτη μέρα, όμως για τη δεύτερη θα κλείσουν από τις 12 το μεσημέρι έως το βράδυ τις υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που προετοιμάζουν φορείς και σωματεία με προσυγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς, λίγο πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.kathimerini.gr/961928/article/epikairothta/politikh/me-katevasmena-rola-ypodexontai-synedrio-kai-tsipra-sth-lesvo


Δεν υπάρχουν σχόλια: