googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Αριστεράς "ηθικόν" πλεονέκτημα: Σάλος από την αποκάλυψη για την ευνοϊκή ρύθμιση δανείων για τα δύο αδέρφια Τσίπρα



Σάλο προκαλεί, η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», για την ευνοϊκή ρύθμιση – πρόκληση δανείου που αφορά την επιχειρηματική δραστηριότητα των δύο αδερφών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Αυτό που αποκαλύπτεται σήμερα είναι, πως την ίδια περίοδο που οι Τράπεζες πιέζουν ασφυκτικά έναν μικροοφειλέτη δανειολήπτη, απειλώντας με κατασχέσεις περιουσιακών του στοιχείων, εμφανίζονται εξαιρετικά… γαλαντόμες απέναντι στα δύο αδέρφια του πρωθυπουργού, προσφέροντας βολικές ρυθμίσεις των δανείων τους με πολύ μεγάλη περίοδο χάριτος και αποπληρωμής.
Υπενθυμίζεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Τσίπρας, είχαν βγει στα «κάγκελα» με αφορμή το απολύτως εξυπηρετούμενο δάνειο της οικογένειας Μητσοτάκη για τον «Κήρυκα των Χανίων».
Και την ίδια στιγμή που επιχειρούσαν να εμφανίσουν μια αστεία υπόθεση ως «σκάνδαλο»που αφορούσε προσωπικά τον αρχηγό της ΝΔ, τα δύο αδέρφια του Τσίπρα προχωρούσαν σε σύναψη μιας προκλητικά ευνοϊκής συμφωνίας με Τράπεζα η οποία προέβλεπε την αποπληρωμή δανείου εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με δόση της τάξεως των… 300 ευρώ τον μήνα!
Διαβάστε περισσότερα: 
https://www.lykavitos.gr/salos-apo-tin-apokalypsi-gia-tin-eynoik/

Δεν υπάρχουν σχόλια: