googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

REUNION 2018 ή «Όταν το Φυσικό Αθήνας 1978 γράφει ιστορία»



Ο χρήστης Katerina Aroni 
Όταν το Φυσικό Αθήνας 1978 γράφει ιστορία, πολλά μπορούν να συμβούν!!Όπως:
Να μαζευτούμε 26 (τελικά) άτομα μετά 40 χρόνια σε ένα όμορφο ταβερνάκι στο Θησείο, κι έτσι να βρεθούμε από τις σκάλες του Φυσικείου στις «Σκάλες» του Θησείου…
Να αναστατώσουμε το μικρό «σύμπαν» της ταβέρνας μέχρι να αποφασίσουμε πού θα καθίσουμε, αν θα αλλάξουμε θέση και πάμε από έξω, μέσα…
Έτσι λοιπόν, μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό φέραμε τους έξω μέσα και τα πάνω κάτω… Αποτέλεσμα; Κάναμε αισθητή τη φυσική μας παρουσία και δεν θα μας ξεχάσουν ποτέ!!
(Είχε προειδοποιηθεί όμως το προσωπικό της ταβέρνας ότι πρόκειται για…Φυσικούς, οπότε ήταν έτοιμοι για όλα και πολύ υπομονετικοί και ευγενικοί μαζί μας, αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε!)
Έτσι, μετά από περίπου 1,5 ώρα, όπου έρχονταν κατά κύματα συμφοιτητές και συμφοιτήτριες, καταφέραμε να γνωριστούμε μεταξύ μας και να δημιουργήσουμε ένα «στάσιμο κύμα» στο εσωτερικό μέρος της ταβέρνας (με την προτροπή του Μανώλη Αναγνωστάκη!!)
Αλλά βέβαια, δεν είμαστε καθόλου ήσυχοι…μιλάγαμε συνέχεια (χειρότεροι κι από τους μαθητές μας θα έλεγα!! Μερικοί παρά λίγο να έτρωγαν και ωριαία, αλλά τη γλίτωσαν τελικά...
Το γκαρσόνι μετά από υπεράνθρωπη προσπάθεια, πήρε παραγγελία και μάλιστα μας κέρασε και χαλβά στο τέλος!! Σε αντίθεση με τον Νίκο τον Διαμαντή, που στο τέλος που πληρώναμε, μας… «ζήτησε και τα ρέστα»…!!
Ήταν όμως μια πολύ όμορφη συμφοιτητική βραδιά στο χωροχρόνο, πιστεύω έμειναν όλοι ευχαριστημένοι και σίγουρα θα επαναληφθεί σε κάποια άλλη χωροχρονική στιγμή του μέλλοντος, όποτε εμείς το αποφασίσουμε!!!
«Ας κρατήσουν οι χοροί» λοιπόν…!!!

Υ.Γ. Ευτυχώς είχαμε τον Φίλιππο Παπανικολάου που μας πήρε πολύ ωραίες φωτογραφίες, οι οποίες προς το παρόν ταξιδεύουν προς την Κω!! Όσκαρ φωτογραφίας επομένως στον Φίλιππο!! Θα αργήσουν λίγο να δημοσιευθούν, αλλά όπως πάντα το καλό αργεί.. ;)

Μας έλειψε όμως η φυσαρμόνικα του Φαίδωνα!!..
Όλες οι φωτό εδώ:
https://photos.app.goo.gl/PS3fvP7FmQF8Ek2x6

Δεν υπάρχουν σχόλια: