googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

«Εργαλεία» αποσταθεροποίησης της χώρας τα αντιαρματικά & οι χειροβομβίδες που εκλάπησαν- Στα 300μ. καταστρέφουν τα πάντα



Αγωνία εκφράζεται από τις Αρχές σε ότι αφορά τον κάτοχο των εκρηκτικών, των αντιαρματικών όπλων, των χειροβομβίδων και των ναρκών κατά προσωπικού που εκλάπησαν από φυλασσόμενη στρατιωτική αποθήκη στη ναυτική βάση της Λέρου.
Ο λόγος ειναι απλός: Μπορούν με απόλυτη ασφάλεια για τον χειριστή τους να περάσουν οποιοδήποτε "δίκτυ" ασφαλείας και οποιαδήποτε θωράκιση αυτοκινήτου κατηγορίας "5" όπως είναι τα αυτοκίνητα του πρωθυπουργού, των πρέσβεων κτλ, να τα διατρήσουν από απόσταση 300 μέτρων, το λιγότερο, όποιος και αν είναι ο τύπος των αντιαρματικών όπλων που έχουν κλαπεί.
Και εδώ τίθεται ένα ακόμη ερώτημα: Eχουν κλαπεί μιας χρήσεως αντιαρματικοί εκτοξευτές ή επαναχρησιμοποιούμενοι; Διότι αν ισχύει το τελευταίο, τότε ένας εκπαιδευμένος χειριστής μπορεί να πραγματοποιήσει μέχρι 4 βολές το λεπτό προκαλώντας μακελειό.
Όπως γίνεται αντιληπτό, αλλάζει εντελώς η φύση της απειλής από το είδος του όπλου. Έχουν κλαπεί επαναχρησιμοποιούμενοι εκτοξευτές γαλλικών STRIM ή Carl Gustav M2 ή μιας χρήσεως αντιαρματικοί εκτοξευτές M-72 LAW ή RPG-18 Mukha που είχαμε πάρει από τα αποθέματα της Ανατολικής Γερμανίας.
Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: