googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Έρχεται ο Χασάν...

Ερευνήστε την μπίζνα του προσφυγικού (μέρος δεύτερο)
Χρήστος Σκαλούμπακας
* Έρχεται ο Χασάν, Λ@ΘΡΑΙΑ στην Ελλάδα, από χώρα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ πόλεμο... από περιοχή, η οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εμπόλεμη ζώνη... και τον βαπτίζουμε "πρόσφυγα"!
* ΣΚΙΖΕΙ τα έγγραφα του, ο Χασάν, πριν πατήσει Ελληνικό έδαφος, αλλά... το κινητό του ΔΕΝ το έχασε, ευτυχώς!
* Σε 30 εκατοστά βάθος... "βουτάει" ο "Κομάντο-Ταχυδρόμος" του νησιού, με γυαλί Αμέρικαν όπτικαλ, ζελέ στο μαλλί... και τον σώνει απ' την "θαλασσοταραχή, του Αιγαίου, με 40 βαθμούς καύσωνα και γκόμενες πιο πέρα να κάνουν ηλιοθεραπεία!
* Τον "διασωθέντα" Χασάν, τον αναλαμβάνουν οι "Αλληλέγγυοι" ΑΚΡΟ-Αριστεροί ΜΚΟτζήδες, μαζί με κάτι "Υπέρ-Πατριώτες" ΤΣΙΡ@ΚΙΑ, που αμείβονται παχυλά και πουλούν και "Κοινωνικό έργο" παράλληλα, στο Φατσοβιβλίο!
* Την επόμενη μέρα, ο Χασάν έχει ΑΜΚΑ και συνοδεία "Προοδευτικών-Φιλάνθρωπων" της ΜΚΟ... τον πάνε να κάνει ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις, σε Δημόσιο νοσοκομείο... στο οποίο σημειωτέον το "παιδί", έχει δηλώσει "ανήλικος"... αλλά παράλληλα, επειδή είναι και ΙΣΛ@ΜΙΣΤΗΣ, δηλώνει και 4 γυναίκες και τέκνα (άσχετα εάν τα έχει η όχι)... και κυρίως "ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ" να δηλώσει 3-4 χώρες καταγωγής, 5-6 επώνυμα η... 7-8 διαφορετικές χρονολογίες γέννησης!
* Ο Χασανάκος, βρίσκεται μετά από εξετάσεις να πάσχει, από Χρόνια Ιογενή Ηπατίτιδα C.
Το Ελληνικό κράτος (που ΟΥΤΕ Ελληνικό είναι, ΟΥΤΕ και κράτος) ανταποκρίνεται ΑΜΕΣΑ και τον "άτυχο πρόσφυγα" τον βάζει σε θεραπεία που κοστίζει 30.000 ΕΥΡΩ!
* Μετά από 4 μήνες ο Χασάν πλέον έχει "ενταχθεί" (η ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ όπως λένε οι Τσίπρας, Βαρουφάκης και Κυριάκος Μητσοτάκης) στην Ελληνική πραγματικότητα. Παίρνει επιδόματα για τον εαυτό του... για τις γυναίκες & τα παιδιά, που δήλωσε ότι έχει (εξ’άλλου με ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δήλωσε... ΠΟΙΟΣ θα το τσεκάρει & ΠΩΣ;;;) και κυρίως... είναι υγιέστατος!
* Ο Χασάν ο Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ όμως, είναι "προκομμένο" παιδί. ΔΕΝ επαναπαύεται στα κρατικά επιδόματα, που είναι ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ κι αφορολόγητα. Βρίσκει και δικές του, "εργασίες":
* Πουλάει λαθραία τσιγάρα...
* Κάνει τον προαγωγό (νταβαντζή), σε Αφρικανές 20χρονες (ξέρετε ΕΣΕΙΣ στο γνωστό νησί...).
* Ληστεύει σπίτια κι επιχειρήσεις, στην χώρα που του παρέχει ΑΣΥΛΟ...
* Κάνει ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ , προκαλεί ΖΗΜΙΕΣ, μαζί με άλλους κουκουλοφόρους, εν είδει "Επανάστασης" και "Αναρχίας"!
* Πουλάει ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ("Νονιλίκι") σε άλλους Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, που έχουν καταστήματα, στην Ελλάδα κτλ. κτλ. κτλ...
Έχετε δίκιο... Είμαστε ΠΟΛΥ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" κ. Τσίπρα μου, κ. Βαρουφάκη μου κ. Μητσοτάκη μου, που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ τους "πρόσφυγες" η "παράτυπους" η "άτυπους", όπως τους λέτε...
ΤΙ μας κοστίζουν άραγε;;; Κάτι ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ κάθε χρόνο, μόνο...
Σας καληνυχτίζω βρε! Καλύτερα "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" κι "Ακραίος"... παρά μ@λακας...
Nikos Bardis

Δεν υπάρχουν σχόλια: