googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η “ΑNKO ACADEMY” ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7.000 ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ 100% ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Ιδιωτικό ΙΕΚ “AΝΚΟ” καθώς και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) 2 «ΑΝΚΟ», με πάνω από 7.000 αποφοίτους και με την απορρόφηση τους από την αγορά εργασίας να φτάνει το 100%, αποτελεί πρότυπο σχολής τουριστικής εκπαίδευσης για τα Δωδεκάνησα και όχι μόνο.
Η “ΑΝΚΟ Academy” δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης από το 1992. Από το 2011 η ΑΝΚΟ έχει εισάγει προγράμματα σπουδών, άμεσα συνδεδεμένα με τις απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς, ενώ από το 2015 δραστηριοποιείται, εκτός από την Κω και στη Ρόδο.
Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των σπουδαστών της, έχει ως αποτέλεσμα να αποτελεί την πρώτη επιλογή των επιχειρήσεων που ψάχνουν για εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και για να εκπαιδεύσουν το υπάρχον προσωπικό, μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια που γίνονται όλο το χρόνο.
Η «ANKO Academy» είναι το μοναδικό Ιδιωτικό IEK στην Ελλάδα που αποτελεί μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Eurhodip, παγκόσμια Ένωση Τουριστικών Σχολών. Για να αποτελέσεις μέλος του, προϋποθέτει ότι καλύπτεις υψηλών προδιαγραφών απαιτήσεις.
Ο Διευθυντής Σπουδών της Σχολής στην Κω κ. Ηλίας Έψιμος, σε συνέντευξη που μας παραχώρησε, αναφέρει ότι στόχος της σχολής είναι η άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών, ώστε να εισέλθουν δυναμικά στην αγορά εργασίας και να αποκτήσουν μια λαμπρή καριέρα στον κλάδο που σπούδασαν.
Ο Ηλίας Έψιμος σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Έκανε εξειδίκευση στην Ελεγκτική Λογιστική και από το 2012 στελεχώνει την ΑΝΚΟ Κω, όπου από το 2016 κατέχει την θέση του Διευθυντή Σπουδών.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: