googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Πρωτοφανές ντελίριο μειονοτικού δημάρχου σε ανθελληνική εκδήλωση στην Προύσα!

Σε ένα πρωτοφανές εθνικιστικό ντελίριο με σαφείς αναφορές κατά των συμφερόντων της Ελλάδας επιδόθηκε ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν μιλώντας στη γενική συνέλευση του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ΒΤΤDD) στην Προύσα.
Την Κυριακή (09.02.2020) σε μια αίθουσα με τουρκικές σημαίες, πορτρέτα του Μουσταφά Κεμάλ, του Αχμέτ Σαδίκ αλλά και τη σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης», η οποία φανερώνει τις πραγματικές προθέσεις και σκοπούς των διοργανωτών της εκδήλωσης, ο Οντέρ Μουμίν μίλησε κατά παράβαση κάθε Συνθήκης και νομιμότητας για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη, δήλωσε πιστός στον «τουρκισμό» του, ομολόγησε ότι εκλέχθηκε με τη βοήθεια του αλυτρωτικού Συλλόγου και αποκάλυψε ότι «καινούρια αποστολή του Δήμου Ιάσμου θα είναι να αγκαλιάσει τη μητέρα πατρίδα».
Αποκάλεσε «Υπουργούς ΜΟΥ» τους Τούρκους Υπουργούς κ.κ. Cavit Caglar και Hakan Cavusoglu ενώ κατηγόρησε επιπλέον την παράταξη του Ισμέτ Καδή στο δημοτικό συμβούλιο Ιάσμου ότι «συνεργάζεται με τους Έλληνες» (σ.σ. παράταξη Αμούτζα) και γι’ αυτό όπως είπε «πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε αυτούς».
Διαβάστε περισσότερα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: