googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

ΜΚΟ, σπάει το απόστημα. Απίστευτες καταγγελίες του κοινοτάρχη της Μόριας στο «Εκτός Γραμμής»: «Οι ΜΚΟ στην αρχή μας δωροδοκούσαν και τώρα μας εκβιάζουν»


Απίστευτες είναι οι καταγγελίες του κοινοτάρχη Μόριας, Γιάννη Μαστρογιάννη, ο οποίος παρουσίασε την κατάσταση στην «υπερχειλισμένη» δομή, τις κινητοποιήσεις των αιτούντων άσυλο και τις ενέργειες ορισμένων ΜΚΟ, οι οποίες όπως παραδέχτηκε ότι υποκινούν καταστάσεις, όπως η διαδήλωση της Δευτέρας στο νησί, από Αφγανούς, οι οποίοι προκάλεσαν επεισόδια και ζημιές.
«Είχαμε μια γενική αναστάτωση, είχαμε και φωτιά σε μια αποθήκη εγκαταλελειμμένη βέβαια. Οι συμπολίτες μου είναι εξαγριωμένοι και έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαστρογιάννης στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε: «Οι μετανάστες ήταν προκλητικοί. Όλες τις διαμαρτυρίες τις κάνουν από τον περιφερειακό δρόμο. Τη Δευτέρα ήθελαν να μας προκαλέσουν και κακώς η αστυνομία τους άφησε να περάσουν από το χωριό. Μπορούσαμε να το αποφύγουμε αυτό που έγινε. Εμείς έχουμε ζητήσει να γίνει και προσωρινό αστυνομικό τμήμα στην περιοχή, έτσι ώστε να υπάρξει 24ωρη φύλαξη, για να αισθανόμαστε ασφάλεια, γιατί την έχουμε ξεχάσει».
Για τις δράσεις των ΜΚΟ: «Στην αρχή βγήκαν να μου δώσουν κάποια δώρα για να τα προσφέρουμε στους φτωχούς κλπ. Φυσικά δεν θα μπορούσα να τα δεχτώ . Μετά μας είπαν αν κάποιος θέλει να νοικιάσει το σπίτι του ή το κτήμα του. Ωμός εκβιασμός. Ή θα νοικιάσουμε το κτήμα μας ή θα μας το κάνουν καλοκαιρινό. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση ανακοίνωσε κάποια μέτρα, ξεσηκώθηκαν τότε οι ΜΚΟ. Χθες κατατέθηκε στη Βουλή νομοσχέδιο για τον έλεγχο των ΜΚΟ, ξε
σηκώθηκαν οι μετανάστες. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια».
http://newpost.gr/ellada/5e39324fcfb0bc8a210207e0/apisteytes-kataggelies-toy-koinotarhi-tis-morias-sto-ektos-grammis-oi-mko-stin-arhi-mas-dorodokoysan-kai-tora-mas-ekviazoyn?preview=true&original=true

Δεν υπάρχουν σχόλια: