googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Novartis: Σε δεινή θέση ο Παπαγγελόπουλος-Πολάκης και Τζανακόπουλος καλούνται στην Προανακριτική

novartis-thumb-large--2-thumb-large
Ολοένα και σε πιο δεινή θέση έρχεται ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με τέσσερις Εισαγγελείς μέχρι στιγμής, να έχουν καταθέσει εναντίον του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά το ρόλο του στην υπόθεση της σκευωρίας Novartis.
Οι «βόμβες» των Εισαγγελέων για την στάση του πρώην υφυπουργού και τον σκοτεινό ρόλο που ισχυρίζονται ότι διαδραμάτιζε την εποχή της παντοδυναμίας του, διαδέχονται η μία μετά την άλλη, επιβαρύνοντας την θέση του.
Ωστόσο, την ώρα που οι καταθέσεις τροφοδοτούν την υπόθεση, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα δύσοσμο κλίμα, τα μέλη της Επιτροπής της Βουλής, προχωρούν διαδικαστικά στην κλήτευση μαρτύρων, προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση της σκευωρίας.
Στη σημερινή συνεδρίαση οι βουλευτές των κομμάτων κατέθεσαν τις προτάσεις τους ως προς τους επόμενους μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν.
Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας που υπερψηφίστηκε και από το ΚΙΝΑΛ προβλέπει κλήση για κατάθεση των κ. Πολάκη και Τζανακοπουλου, του Σαμπι Μιωνή, των δυο προστατευόμενων μαρτύρων Σαράφη και Κελέση, της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και εφόσον χρειαστεί της Ξένης Δημητρίου και της Μαρίας Παπασπύρου.
Διαβάστε περισσότερα:
parapolitika.gr/politiki/article/1036054/novartis-se-deini-thesi-o-papaggelopoulos-polakis-kai-tzanakopoulos-kaloudai-stin-proanakritiki/#.XkLLG5UHD14.twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια: