googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Ποιος την άφησε να φύγει; H αρχηγός των “38 προσφύγων” του Έβρου ζει στη Γερμανία: Εγκατέλειψε σαν …κυρία την Αθήνα με το αεροπλάνο της …γραμμής!!

 


Πολύ ενδιαφέρουσες είναι οι πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού Spiegel (ΕΔΩ) για την 27χρονη Μπάιντα. Για την γυναίκα που συνομιλούσε με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) και τους δημοσιογράφους των διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) και φαινόταν να είναι η αρχηγός της ομάδας των προσφύγων.

Είναι αυτή που καθοδηγούσε, βασικά, τις ΜΚΟ και τους ξένους ανταποκριτές. Είναι αυτή που πρέπει να υλοποίησε το σχέδιο για να κατηγορηθεί ασύστολα η Ελλάδα ότι άφησε να πεθάνει ένα πεντάχρονο παιδί, σε σημείο που δήθεν ήταν εντός των ελληνικών συνόρων.

Μερικοί πιστεύουν ότι υλοποιούσε σχέδιο των Τούρκων. Είναι κάτι που είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί αυτή τη στιγμή.

Η Μπάιντα, σε ένα ηχητικό μήνυμα προς τα ΜΜΕ το καλοκαίρι, ακουγόταν σαν να κλαίει, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν πάνω στην νησίδα μαζί με τους άλλους πρόσφυγες και την 70χρονη γιαγιά της και κινδύνευαν.

Σύμφωνα με το περιοδικό πηγή των περισσότερων ισχυρισμών που μεταφέρθηκαν στα ΜΜΕ είναι η “Baidaa S”. Όπως αναφέρει το Spiegel, η 27χρονη είναι αυτή που φερόταν να καθοδηγεί την ομάδα των προσφύγων. Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) “Human Rights 360” και “Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες” επικοινωνούσαν μαζί τους.

https://hellasjournal.com/2023/01/pios-tin-afise-na-figi-h-archigos-ton-38-prosfigon-tou-evrou-zi-sti-germania-efige-san-kiria-apo-tin-athina-me-aeroplano-tis-grammis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: