googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Ήταν τουρκικό σχέδιο, δεν υπήρξε ποτέ “Μαρία του Έβρου”: Έφτασε η ώρα για τους “συντρόφους” του ΣΥΡΙΖΑ να τολμήσουν και να δεχθούν την αλήθεια (video)

 

Οι μεταμορφώσεις της Baida, μέσα από την ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Ζeitung. Εξαπάτησε τους πάντες… Animation Simon Tanner / NZZ. Φωτογραφία Hellas Journal from NZZ


#λαθρομετανάστες, #ΜΚΟ

Τα δημοσιεύματα, το ένα μετά το άλλο, είναι αποκαλυπτικά για τα πραγματικά γεγονότα στον Έβρο, τον Ιούλιο του 2022, όταν οι ξένοι δημοσιογράφοι κατάπιαν αμάσητα τα ψέματα μίας τύπισσας, της περίφημης Μπαϊντάα Σ., που αποδείχθηκε επαγγελματίας πρακτόρισσα των Τούρκων ισλαμιστών. 

Χθες, η ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Ζeitung (ΕΔΩ) με μία καταπληκτική έρευνα, έπεισε και τον τελευταίο δύσπιστο.

Η Μπαϊντάα Σ. τους έπεισε όλους πως ένα κορίτσι πέντε ετών, το οποίο ονόμασαν «Μαρία του Έβρου», είχε πεθάνει από τσίμπημα σκορπιού, επειδή (δήθεν) οι ελληνικές αρχές επέλεξαν να μην το σώσουν μαζί με άλλους 38 συμπατριώτες του.

Το περιοδικό Der Spiegel, που την πάτησε πρώτο, αφαίρεσε τα ανθελληνικά δημοσιεύματα και -κατά τη γνώμη μου- απολογήθηκε. Κάποια άλλα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν το έπραξαν ακόμα.

Εάν δεν ακολουθήσουν το παράδειγμα του γερμανικού μέσου, πρέπει να υποχρεωθούν να το πράξουν. Και η ελληνική κυβέρνηση, πρέπει να προστατεύσει την τιμή της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα:
https://hellasjournal.com/2023/01/itan-tourkiko-schedio-den-ipirxe-pote-maria-tou-evrou-eftase-i-ora-gia-tous-sintrofous-tou-siriza-na-tolmisoun-ke-na-dechthoun-tin-alithia-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια: