googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Νέες αποκαλύψεις για την κατάχρηση εκατομμυρίων ευρώ στην Κω 27-08-2014

Νέες αποκαλύψεις για την κατάχρηση εκατομμυρίων ευρώ στην Κω 27-08-2014
Σάντυ Λαδικού, Αιγαίο Tv
Δεκάδες είναι οι επιχειρηματίες της Κω που τραβούν τα μαλλιά τους και βρίσκονται σε απόγνωση καθώς όπως φαίνεται, το λογιστικό τους γραφείο καταχράστηκε τα χρήματα που είχαν δοθεί για εισφορές και πληρωμές προς τρίτους. Καθημερινά νέα περιστατικά γνωστοποιούνται με τα θύματα να χρωστούν πλέον υπέρογκα ποσά, κυρίως στο ΙΚΑ.
Σύμφωνα με πηγές, το συγκεκριμένο λογιστικό γραφείο δεν δρούσε μόνο του αλλά μάλλον είχε βοήθεια, καθώς πιθανότατα να βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κύκλωμα, πρωτοφανές για τα δεδομένα της Κω. Οι μέχρι τώρα επιχειρήσεις που χρωστούν γη και ύδωρ μετά από την κατάχρηση του λογιστικού γραφείου είναι περίπου 20. Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός θα αυξηθεί καθώς πολύ απλά, υπάρχουν επιχειρηματίες που δεν έχουν ιδέα ότι χρωστούν!
Ένα μπλεγμένο κουβάρι που αρχίζει να ξετυλίγεται νομικά και με στοιχεία φωτιά να βγαίνουν στην επιφάνεια. Η κάθε επιχείρηση φαίνεται να χρωστάει περίπου 80.000 μόνο στο ΙΚΑ! Και εδώ μπαίνει το ερώτημα για ποιο λόγο το ΙΚΑ δεν ειδοποίησε τους οφειλέτες όλα αυτά τα χρόνια; Διότι μιλάμε για μη πληρωμή οφειλών επί σειρά ετών. 
Διαβάστε περισσότερα:
http://aigaio-tv.gr/index.php/kos-news/item/6953-nees-apokalypseis-gia-tin-kataxrisi-ekatommyrion-evro-stin-ko-27-08-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: