googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ο φανταστικός ασφαλιστικός οργανισμός και το ΙΚΑ της Κω....

Φανταστείτε έναν ασφαλιστικό οργανισμό που για περισσότερα από 5 χρόνια δεν εισπράττει ούτε Ευρώ από μια επιχείρηση ενώ ασφαλίζει κανονικά το προσωπικό της. Σας φαίνεται απίστευτο ότι στον οργανισμό αυτόν δεν βρέθηκε ένας από τους καλοπληρωμένους υπάλληλους  να σηκώσει το τηλέφωνο και να αναζητήσει τον επιχειρηματία που κάθε μήνα καταθέτει ΑΠΔ με το προσωπικό του, χωρίς να πληρώνει.
Στον οργανισμό αυτόν οι ειδοποιήσεις για την ύπαρξη χρεών δεν επιδίδονται στον επιχειρηματία με απόδειξη, αλλά σε υπαλλήλους συγκεκριμένου λογιστικού γραφείου με πλαστές και χωρίς ειδική περιγραφή εξουσιοδοτήσεις.
Στον οργανισμό αυτόν, όταν το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης από το λογιστικό γραφείο αποκαλύπτεται, το παίζουν ανεύθυνοι και αναζητούν πληρωμές από τις επιχειρήσεις που έχουν ήδη καταβάλει τα χρήματα και έχουν εξαπατηθεί. Όχι μόνο αυτό αλλά είναι τόσο αλήτες που ζητούν και προασαυξήσεις.
Στον οργανισμό αυτόν κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί συμπτωματικά πλήθος επιχειρηματιών του ιδίου λογιστικού γραφείου έπαψε να πληρώνει τις ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Σίγουρα θα πείτε ότι τέτοιος ασφαλιστικός οργανισμό δεν μπορεί να υπάρχει.
Όμως αγαπητοί φίλοι ο οργανισμός υπάρχει και είναι το περίφημο ΙΚΑ της Κω.
Κύριε Διοικητά του ΙΚΑ οφείλετε να παρέμβετε άμεσα. 
Το μεγάλο σκάνδαλο υπεξαίρεσης εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ σε βάρος μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν οδηγηθεί στο χείλος γκρεμνού δεν μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς άμεση συνέργεια από μέσα. 
Σπάστε το απόστημα και τη συνωμοσία σιωπής. 
Στείλτε στη δικαιοσύνη όσους ευθύνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: