googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

O Kαραμανλής προ των πυλών...

......Είναι απολύτως δικαιολογημένες οι ανησυχίες ιστορικών στελεχών του κόμματος της ΝΔ οι οποίοι ένας μετά τον άλλον σπεύδουν να συναντήσουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ακόμη και στις διακοπές του και τον πιέζουν πλέον ασφυκτικά να πάρει πρωτοβουλίες τόσο για την διάσωση της χώρας, όσο και της παράταξης.
Αυτή την στιγμή πάνω από τα 2/3 των βουλευτών της ΝΔ αλλά και μεγάλος αριθμός ανεξάρτητων βουλευτών πιέζουν τον πρώην πρωθυπουργό να διαφοροποιηθεί ανοιχτά από την πολιτική Σαμαρά πριν το σκάφος οδηγηθεί στα βράχια.
Ο Καραμανλής δεν είναι Ντόρα για να τον αδειάσει ο Σαμαράς κι αυτό το γνωρίζει ο σημερινός πρωθυπουργός. Οπως επίσης γνωρίζουν στο Μέγαρο Μαξίμου ότι μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ολική επαναφορά του Καραμανλή στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Ο Καραμανλής παρότι διέγνωσε το πρόβλημα της χώρας με την ιστορική πλέον φράση για τους νταβατζήδες στον "Μπαιρακτάρη", πλήρωσε ακριβά την ανυπαρξία στελεχών οι οποίοι θα μπορούσαν να στηρίξουν την επιλογή του να τους αποκεφαλίσει.
Αυτή τη φορά καλείται από την Ιστορία να επιστρέψει έχοντας στο πλευρό του αποφασισμένα και ικανά στελέχη.
Από την επιλογή τού ανθρώπινου δυναμικού θα εξαρτηθεί εάν ο Καραμανλής, ο νεώτερος, διασώζοντας την χώρα του, καταφέρει να επισκιάσει ακόμη κι αυτόν τον θρύλο του ιδρυτή της παράταξης και γενάρχη της ΝΔ...
http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: