googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ζακ Ρογκ, "Κύριε πρωθυπουργέ, είμαστε στο κόκκινο"


Επειδή κάποια μέλη αναφέρθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 με αφορμή αυτά παραθέτουμε τι είχε συμβεί μόλις ανέλαβε ο Καραμανλής Πρωθυπουργός.
Από τα πρώτα τηλέφωνα που δέχτηκε το 2004 ο Κώστας Καραμανλής ως πρωθυπουργός ήταν και αυτό από τον πρόεδρο της Διεθνούς επιτροπής Ζακ Ρογκ.
"Κύριε πρωθυπουργέ, είμαστε στο κόκκινο" και του απαρίθμησε μια λίστα από σημαντικές εκκρεμότητες. Μερικές απ' αυτές ο δρόμος για το Μαραθώνιο, το στέγαστρο Καλατράβα, το σύστημα ασφαλείας. Και όμως με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να ολοκληρωθούν τα έργα και να γίνουν οι ολυμπιακοί αγώνες και με επιτυχία. Ένας Καραμανλής κατάφερε να μη γίνει η χώρα, η μητέρα των Ολυμπιακών αγώνων παγκοσμίως ξεφτίλα. Αλήθεια πως θα αισθάνονταν η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας αν η Ολυμπιακή Επιτροπή έλεγε στη χώρα μας ότι ήταν ανίκανη να οργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες; Τουλάχιστον ντροπή. Ναι σίγουρα τα έργα τα οποία υπέγραψε ο Σημίτης και το σινάφι του να μας στοίχησαν ο κούκος αηδόνι... αλλά ο Καραμανλής και ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χτυπούσε καμπανάκια. Βέβαια τότε όλοι ήταν μεθυσμένοι από τα όνειρα τους και ότι και να έλεγε ο Καραμανλής στο λαό επικρατούσε η λογική τι είχες Γιάννη ότι είχα πάντα!
Τελικά τι παρέλαβε η Κυβέρνηση Καραμανλή από την Κυβέρνηση Σημίτη; Μόνο τη δημιουργική Λογιστική που εμπνεύστηκαν οι Σημιτάνθρωποι την οποία πληρώνουμε με αίμα και θυσίες όλοι οι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: