googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ -Kώστα, εάν ήσουν εσύ δεν θα είχαμε φθάσει ως εδώ...

Κλαίνε στους δρόμους με αναφιλητά οι Έλληνες αγρότες καθώς βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να καταλήγουν στις χωματερές και τα σκουπίδια.
Περίπου 3.000 νταλίκες με ελληνικά αγροτικά προϊόντα, κυρίως ροδάκινα και νεκταρίνια, τα οποία βρίσκονταν καθ' οδόν προς την Ρωσία, επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά το εμπάρκο που έθεσε σε εφαρμογή ο πρόεδρος της Ρωσίας και το οποίο πλήττει σοβαρά την Ελληνική οικονομία.
Η απόγνωση και η οργή κυριαρχούν στην ελληνική περιφέρεια.
Ο Πούτιν αποφασισμένος να την εξαιρέσει κανέναν από το εμπάργκο αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τι σημαίνει να είσαι ηγέτης που αγωνίζεται για τα συμφέροντα της χώρας σου.
Στην μνήμη του Ρώσου νωπές οι μνήμες από τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου Βενιζέλου κατά της Ρωσίας στην κρίση της Ουκρανίας.
...............................................................................................................................................
Μέσα σ΄αυτό το γκρίζο τοπίο με την κόλαση να πλησιάζει έτοιμη να παρασύρει τους ολίγιστους ηγέτες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε μια κίνηση η οποία αποδεικνύει ότι ξέρει να τιμά τις πραγματικές φιλίες.
Ο Ρώσος Πρόεδρος τηλεφώνησε στον πρώην πρωθυπουργό και φίλο του Κώστα Καραμανλή για να του πει:
-Κώστα, εάν ήσουν εσύ δεν θα είχαμε φθάσει εδώ. Όμως η κυβέρνηση της Ελλάδας έχει δείξει εχθρική συμπεριφορά απέναντι στη χώρα μου. Εύχομαι να τα πούμε σύντομα από κοντά όταν με το καλό βρεθείς ξανά στην ηγεσία της χώρας σου...
http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: