googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ρόδος: Επίθεση τσιγγάνων με πέτρες σε πούλμαν γεμάτο τουρίστες

Στόχος επίθεσης με πέτρες έγινε λεωφορείο στη Ρόδο, το οποίο μετέφερε τουρίστες.
Το περιστατικό από το οποίο δεν υπήρξαν τραυματισμοί σημειώθηκε έξω από καταυλισμό Ρομά στο Καρακόνερο, όταν μία ομάδα νεαρών αθίγγανων πέταξε πέτρα μεγάλων διαστάσεων στο παρμπρίζ του λεωφορείου.
Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», ο οδηγός έκανε απότομο ελιγμό για να αποφύγει την πέτρα, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να ανέβει σε ένα χαμηλό διάζωμα και να κινδυνεύσει να ανατραπεί.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 10 και 30 το βράδυ της Τετάρτης στον περιφερειακό δρόμο, προκαλώντας έτσι τον φόβο και τον τρόμο τόσο του οδηγού όσο και στους τουρίστες του λεωφορείου.
Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου, υπογράμμισε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο και ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι διερχόμενοι επαγγελματίες οδηγοί, όταν περνούν από το συγκεκριμένο φοβούνται στην κυριολεξία.
Πρόεδρος τουριστικών λεωφορείων: «Επιτέλους, πάρτε μέτρα»
Να παρθούν άμεσα μέτρα πριν θρηνήσουμε θύματα, ζήτησε χθες με αφορμή το περιστατικό μιλώντας στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος των τουριστικών λεωφορείων της περιοχής μας, κ. Μανιάς.
Ο ίδιος ανέφερε άλλα τέσσερα τέτοια περιστατικά (με πέτρες που εκτοξεύονται εναντίον των λεωφορείων) και τα οποία αναφέρθηκαν στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, χωρίς όμως να υπάρχει συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.rodiaki.gr/article/285341/binteo-tsigganoi-petrobolhsan-toyristiko-lewforeio-sth-rodo-me-58-epibates#ixzz3A3fkipZ3

Δεν υπάρχουν σχόλια: