googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Σε κατάσταση "πολιορκίας" βρίσκονται οι Έλληνες στην Πλατεία Βικτωρίας από τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την περιοχή.

Σε κατάσταση "πολιορκίας" βρίσκονται οι Έλληνες στην Πλατεία Βικτωρίας από τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την περιοχή. Έτσι μια πλατεία από τις ομορφότερες της Αθήνας έχει γίνει ξένος τόπος για τους κατοίκους της που μόνο το πρωί μπορούν να περάσουν η να απολάυσουν το καφέ τους.
 
Γιατί μόλις πέσει ο ήλιος η εικόνα της πλατείας αλλάζει. Πάνω από 500 λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει την πλατεία. Στην προσπάθεια να περάσει κανείς μέσα από τον κλοιό που έχουν σχηματίσει πίνοντας, βρίζοντας και αναζητώντας ερωτική συντροφιά έναντι κάποιων χρημάτων προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι στην Ελλάδα και όχι σε κάποια τριτοκοσμική χώρα.  
 
Σύμφωνα δε με την επιτροπή κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλατείας Βικτωρίας το σκηνικό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή. Με την ελλιπή αστυνόμευση όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν η πλατεία που κάποτε ήταν γεμάτη από ανθρώπους ξέγνοιαστους που κάνανε τις νυχτερινές τους βόλτες ανέμελοι και χαίρονταν την ομορφιά του αττικού ουρανού έχει πλέον μετατραπεί σε «πατρίδα» λαθρομεταναστών που κατακλύζουν τις τελευταίες ημέρες την περιοχή και αναγκάζουν τους κατοίκους να φύγουν από την ίδια τους τη γειτονιά μη αντέχοντας άλλο όπως λένε χαρακτηριστικά τη συνύπαρξη με άτομα τα οποία είναι μέθυσοι, επικίνδυνοι, βίαιοι ενώ επιπλέον καταγγέλλουν επιθετικές συμπεριφορές που τους έχουν κάνει να νιώθουν τρομοκρατημένοι.
 
Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της περιοχής οι λαθρομετανάστες λειτουργούν ως ανασταλτικό στοιχείο για την έλευση πελατών στα καταστήματά τους αφού πολλοί πλέον είναι οι πελάτες οι οποίοι παραπονούνται ότι δεν αντέχουν πλέον το «λαϊκό παζάρι ξεδιαντροπιάς» με εικόνες βιαιότητας που τους προκαλούν φόβο και απέχθεια.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B5?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: