googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Πάγκαλος: Είναι ψυχολογικά άρρωστα τα παιδιά αυτά, όπως ο κ. Κατρούγκαλος



Για τον Αλέξη Τσίπρα, τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή αλλά και τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, μίλησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο «Bήμα Fm».
Για τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε: «Αυτό που είπε -και τον είδα πρώτη φορά να χάνει κάθε έννοια ψυχραιμίας, γιατί είναι τρομερός ομιλητής ο Τσίπρας, το’ χει που λέμε- ήταν σε μια στιγμή που είπε: «Μου είπατε ότι έχετε 3 διπλώματα μεταπτυχιακά, εγώ δεν έχω, γιατί δεν είχα τη δυνατότητα».
Εκεί έβλεπε κανείς το κόμπλεξ, γιατί πώς δεν είχε τη δυνατότητα; Ο πατέρας του Τσίπρα ήταν πάμπλουτος από ό,τι ξέρω, ο ίδιος δεν είχε τη δυνατότητα γιατί έκανε καταλήψεις και τσαμπουκάδες στα αμφιθέατρα!»
Για τον υπουργό Εργασίας ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, είπε: «Είναι ψυχολογικά άρρωστα παιδιά αυτά, όπως ο κ. Κατρούγκαλος. Δεν είμαι ψυχίατρος και δεν μπορώ να ξέρω τι έχει, μπορεί να έχει μία σοβαρή διαταραχή, για την οποία να αξίζει τη συμπάθειά μας και την αλληλεγγύη μας ο κ. Κατρούγκαλος. Τι παιχνίδια κάνουν ο κ. Κατρούγκαλος και ο κ. Τσίπρας, όταν διέλυαν τα σχολεία της χώρας;
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.lykavitos.gr/archives/430383?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια: