googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Οι αριστεροφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ κατάσχουν σπίτια φτωχών για χρέη λίγων εκατοντάδων Ευρώ στην εφορία. Οι κομμουνιστές δείχνουν το άθλιο πρόσωπο τους.

Εφιάλτη αλά ισπανικά ζει η κυβέρνηση. Το κύμα των πλειστηριασμών προκαλεί θύελλα διαμαρτυριών και εντάσεων στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας
Εκατοντάδες σπίτια, ακόμα και πρώτες κατοικίες, βγαίνουν στο σφυρί ακόμα και για χρέη 500 €, ενώ καταστρατηγείται και ο νόμος Κατσέλη.
Μπροστά σε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη κατάσταση βρίσκεται ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ως αντιπολίτευση διαδήλωνε με το σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και ως κυβέρνηση πράττει το ακριβώς αντίθετο.
Το ζήτημα των πλειστηριασμών κατοικιών για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 500 ευρώ, που ανέδειξε την προηγούμενη εβδομάδα το «ΘΕΜΑ», και η μαζική πλέον διάσταση που υπάρχει ως προς τους πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτης κατοικίας, καθ’ υπέρβασιν μάλιστα και του νόμου Κατσέλη, έφερε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. σε πολύ δύσκολη θέση. Κι αυτό διότι πρώην σύντροφοι των σημερινών κυβερνώντων στο πεδίο των κοινωνικών αγώνων είναι που σήμερα, αντιδρώντας, διακόπτουν τους πλειστηριασμούς στα ανά την επικράτεια Ειρηνοδικεία, δεχόμενοι έως και αστυνομική βία εις βάρος τους. Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως παρουσιάζουμε, οι περιπτώσεις κατασχέσεων για χρέη λίγων ευρώ δεν είναι μια απλή εξαίρεση, αλλά έχουν λάβει μορφή χιονοστιβάδας.

http://www.protothema.gr/greece/article/617953/xulo-se-oli-ti-hora-/

Δεν υπάρχουν σχόλια: