googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Νέα αυθαιρεσία και απόλυτος εξευτελισμός της αστυνομίας. Συνέλαβαν επιχειρηματία για νόμιμες δραστηριότητες!!!


Η κατάσταση με κάποια όργανα του ΑΤ και της Ασφάλειας στη Κω έχει ξεφύγει.
Η επίσημη ανακοίνωση επιχείρησης
(http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=424631)
για τα αστυνομικά πεπραγμένα δεν χρειάζεται περαιτέρω σχόλια και περιγραφές.
"Τέλος, δεν είναι τυχαίο ότι για τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το ΤΑ Κω ο κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω δεν απήγγειλε καν κατηγορίες σε βάρος των συλληφθέντων (επιχειρηματία και “παίκτη”), αλλά επιφυλάχθηκε να προβεί σε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης για να διαπιστωθεί αν έχει τελεστεί αξιόποινη πράξη ή απλώς πρόκειται για υπερβάλλοντα ζήλο και άγνοια του νόμου εκ μέρους των αστυνομικών της Κω, που πραγματοποίησαν τη σύλληψη, όπως ισχυρίζεται η πλευρά του επιχειρηματία, αφού προ μηνών είχε γίνει και πάλι αντίστοιχος έλεγχος και όλα είχαν βρεθεί απολύτως νόμιμα… "
Δυστυχώς είναι μια ακόμα περίπτωση αστυνομικής αυθαιρεσίας που προστίθεται σε σειρά ανάλογων περιπτώσεων και δείχνει ότι κάποιοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Κω, αντί της προστασίας των πολιτών επιλέγουν την "κατασκευή" αδικημάτων και δικογραφιών. Επιλέγουν να δημιουργούν προσωπικές βεντέτες και να λειτουργούν με νοοτροπία και πρακτικές τοπικού σερίφη. Εκμεταλλεύονται την διάλυση του κράτους, λόγω της κυβέρνησης των αριστεριστών και επιχειρούν να εγκαθιδρύσουν το δικό τους καθεστώς τρόμου στις επιχειρήσεις και τους πολίτες. Οι κύριοι αυτοί που διαβιούν και σιτίζονται από το υστέρημα και τους δικούς μας φόρους, προφανώς έχουν σχέδιο και στόχευση.
Ζήσαμε τις σκευωρίες και τις αστυνομικές βαρβαρότητες στα γεγονότα του Φεβρουαρίου. Ο περίφημος Νεκτάριος ακόμα κυκλοφορεί στους δρόμους παρά τα καμώματα του. Αλήθεια υπάρχει διοίκηση; Σε τι κόσμο βρίσκονται οι επικεφαλείς; Είναι καιρός να βάλουμε τέλος. Είναι καιρός να αντιδράσουμε και να απαιτήσουμε το αυτονόητο για το ρόλο και τις ενέργειες των αστυνομικών οργάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: