googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο!!!

Του Σάκη Μουμτζή
Όσοι πιστεύουν πως ο δρόμος της Νέας Δημοκρατίας προς την εξουσία θα είναι ευθύγραμμος και εντός του πλαισίου του πολιτεύματος, «πλανώνται πλάνην οικτράν.» Φαίνεται πως εξακολουθούν να αγνοούν την ιδιοσυστασία του ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Τα ηγετικά του στελέχη - πέραν πάσης αμφισβητήσεως - δεν έχουν σε καμία υπόληψη τους θεσμούς του αστικού Κράτους. Τους χρησιμοποιούν, δεν τους σέβονται. Τους καθιστούν όργανο της πολιτικής κυριαρχίας τους. Το είδαμε προχθές με την Δικαιοσύνη. Ο εκμαυλισμός των ανώτατων λειτουργών της, εξασφαλίζει στην συγκυβέρνηση την δυνατότητα να κυβερνά ανεξέλεγκτα. Αν ελέγχει τις αποφάσεις των Ακυρωτικών Δικαστηρίων, ελέγχει και το εκλογικό σώμα.
Γιατί, όταν οι πολίτες και τα αντιπολιτευόμενα κόμματα δεν μπορούν να δικαιωθούν από τους Έλληνες δικαστές για τις πράξεις των κυβερνώντων, αυτή η μόνιμη κατάσταση επιφέρει αδράνεια, απάθεια, απογοήτευση, κάμψη φρονήματος. Αυτό ακριβώς που επιδιώκει κάθε κυβέρνηση που καταρρέει, αλλά επιζητεί να κρατηθεί στην εξουσία με κάθε τρόπο. Να εδραιώσει το καθεστώς της.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.liberal.gr/arthro/83979/apopsi/arthra/na-proetoimazomaste-gia-to-cheirotero-senario.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: