googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Η Χριστίνα Σιδέρη

Το συγκεκριμένο το θεωρώ τρεις φορές ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
1. Ότι λαθρομετανάστρια κρατάει στα χέρια της, την αιματοβαμένη και τιμημένη Ελληνική Σημαία και σηκώνει στα χέρια της την ιστορία ενός ολόκληρου Έθνους που δεν είναι ούτε άξια, ούτε ικανή να το κάνει. Η Σημαία δεν είναι τρόπαιο που δίνεται επειδή κάποιος είναι καλός μαθητής. Η Σημαία πρέπει να κρατιέται μόνο από ΑΞΙΟΥΣ και γι αυτό θεωρείται ότι πρέπει να τη κρατάει ένας καλός μαθητής. Σε καμία περίπτωση όμως αλλοδαπός και μάλιστα λαθρομετανάστης που έχει παραβιάσει τα σύνορα και έχει καταχραστεί τους νόμους ενός κράτους.
2. Η οποιαδήποτε στολή δίδεται ως μέσο ομοιομορφίας. Ποιος είπε σε αυτή και σε οποιαδήποτε αυτή, ότι μπορεί να φοράει ότι γουστάρει και μάλιστα ένα ποταπό σεξιστικό και μειωτικό σύμβολο για τις γυναίκες όπως είναι το χιτχάπ. Το παντελόνι τη μάρανε.
3. Ποιος έχει πει στους αληταράδες τους καθηγητές, ότι οι αλλοδαποί επιτρέπεται να παρελαύνουν στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ.
Ειλικρινά πάνω από όλα όμως απορώ με τους γονείς. Προσωπικά και θα είχε "τιναχτεί" το σχολείο στον αέρα και δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψω σε παιδί μου να είναι παραστάτης της Σημαίας της πατρίδας του που τη κρατάει μία λαθρομετανάστρια. Πόσο δε μάλλον που η χώρα της πέταξε τους Έλληνες με τις κλωτσιές έξω και δήμευσε τις περιουσίες τους. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: