googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Μαφία

Του Θανάση Χειμωνά
Την Τρίτη που μας πέρασε δύο φιλοκυβερνητικές εφημερίδες δημοσιοποίησαν πρωτοσέλιδα το όνομα «αντιφρονούντα» (σε ό,τι αφορά την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες) δικαστή του Σ.τ.Ε. εμπλέκοντάς τον σε ροζ σκάνδαλο. Φιλοκυβερνητικές είπα; Ίσως κάτι παραπάνω.
Βλέπετε, η Kontra News του γερόλυκου Γιώργου Κουρή ακολουθεί εδώ και χρόνια σκληρή συριζαίικη γραμμή. Για την Αυγή δε, τι να πούμε; Η Αυγή ουσιαστικά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το γεγονός της χυδαιότατης δημόσιας διαπόμπευσης ενός δικαστικού λειτουργού μόνο και μόνο επειδή δεν συντάσσεται με τη γραμμή της εθνοσωτήριου κυβερνήσεώς σίγουρα σοκάρει. Ωστόσο, όσοι από εμάς είμαστε δραστήριοι στον χώρο των σόσιαλ μίντια (αλλά και του ίντερνετ γενικότερα) τα τελευταία χρόνια και είχαμε το θράσος (!) να αμφισβητήσουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας λέει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, πως θα σώσει τη χώρα και την Ευρώπη, πως είναι ένας πατριώτης γεμάτος Αθρωπχιά (sic) κλπ κλπ έχουμε νιώσει στο πετσί μας τέτοιου είδους πρακτικές.
Η συνεχής στοχοποίηση αποτέλεσε και αποτελεί το απόλυτο διαδικτυακό υπερόπλο στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ τα χρόνια της κρίσης. Έγραφες κάτι εναντίον του Τσίπρα ή υπέρ της κυβέρνησης του ΓΑΠ ή των «Σαμαροβενιζέλων»; Η φάτσα σου βρισκόταν παντού. Από κάτω διάβαζες live τoν οχετό των σχολίων- συνήθως απαξιωτικές ή σεξουαλικού περιεχομένου ύβρεις ανακατωμένες με απειλές. Κάποιοι πιο τολμηροί σου τα έλεγαν και σε ίνμποξ ή απευθείας μήνυμα, σχεδόν πάντα φυσικά κρυμμένοι πίσω από ψεύτικα προφίλ.
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.liberal.gr/arthro/86943/apopsi/arthra/mafia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: