googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Οι συμμορίες του δημοσίου εν δράσει. Κυκλώματα εμπρηστών με συμμετοχή κρατικών υπαλλήλων


Υψηλόβαθμα στελέχη κρατικών υπηρεσιών – ανάμεσα σε αυτούς προϊστάμενοι δασικών υπηρεσιών -, σημαντικά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ιδιώτες φέρεται να εμπλέκονται σε δύο μεγάλα κυκλώματα εμπρησμών, με σκοπό τον αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων ή και για να ικανοποιηθούν άλλα συμφέροντα!
Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής αλλά και οι δικαστικές αρχές έχουν συγκεντρώσει κρίσιμα στοιχεία από υποκλοπές, καταθέσεις μαρτύρων και από ευρήματα σε περιοχές που έχουν καταστραφεί από τις πυρκαγιές για τη δράση επίορκων κρατικών υπαλλήλων που χρηματίζονται με μεγάλα ποσά για να αποψιλώνουν δασικές εκτάσεις!
Ακόμη στα κυκλώματα φέρεται να συμμετείχαν και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που είχαν μάλιστα επισκεφθεί προ μερικών μηνών τα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι για να αναλύσουν μαζί με αξιωματικούς τους κινδύνους που διατρέχουν οι δασικές περιοχές της Αττικής! Αποδεικνύεται έτσι ότι πίσω από πυρκαγιές που κατακαίνε τα ελληνικά δάση κρύβονται πολλές φορές υποθέσεις διαφθοράς και συναλλαγές πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: