googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Για το περιστατικό με το βυτιοφόρο: Ας θυμηθούμε τι είχε γίνει πριν 20 χρόνια στον περιφερειακό των Καμένων Βούρλων;

 

Θυμάστε τι είχε γίνει πριν 20 χρόνια στον περιφερειακό των Καμένων Βούρλων;
Η Αστυνομία σταμάτησε ένα βυτιοφόρο που μετέφερε προπάνιο υπό πίεση. Ενα αγροτικό έπεσε επάνω του και πηρε φωτιά, ενώ ο οδηγός σκοτώθηκε.
Η πυροσβεστική προσπάθησε να σβησει τη φωτιά αλλά δεν πρόλαβε την έκρηξη. Αποτέλεσμα ήταν να εξαερωθούν οι 3 πυροσβέστες, ο οδηγός του βυτιοφόρου και τα 3 οχήματα και να καταστραφεί οτιδήποτε σε ακτίνα 700 μ. Απολογισμός, 5 νεκροί και 14 τραυματίες. Ενα τμήμα του φορτηγου έπεσε σε κτίριο σε απόσταση 200 μ. και το κατέστρεψε.
Τώρα, οι μονίμως και βλακωδώς αντιπολιτευόμενοι, κατηγόρησαν τις Αρχές επειδή έκλεισαν την κυκλοφορία στην Κακιά Σκάλα, λόγω μιας παρόμοιας πυρκαγιάς και "δεν υπήρχε σχέδιο εκτροπής της κυκλοφορίας".
Από που να εκτραπεί, ρε κεφτέδες; Να πηγαίνεις Κόρινθο με το καραβάκι; Γιατί άλλος δρόμος στην περιοχή ΔΕΝ υπάρχει. Ρωτήστε κι εμένα, που έπαθα ζημιά 90 εκατομμυρίων το 1994, επειδή έκλειναν τη Νέα Ε.Ο. και εξέτρεπαν την κυκλοφορία στην Παλαιά, όπου κάναμε έργο του ΟΤΕ και δεν μπορούσαν να κουνηθούν τα φορτηγά και τα σκαπτικά μου.
Αλλά κάποιοι έχουν την νοοτροπία "doom if you do, doomed if you don't". Θα βρουν κάποια π@π@ριά να πουν κι ο κόσμος να χαλάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: