googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Νίκος Νικολαϊδης: Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης

Βρυξέλλες,μια τελειωμένη πόλη…
Οσοι την έχετε επισκεφθεί και περπατήσει στις γειτονιές της βλέπετε σχεδόν παντού τους μουσουλμάνους και ιδιαίτερα τις γυναίκες τους με μπούρκα,ακόμη και στην περίφημη Γκραν Πλάς.
Η πόλη έχει «αλωθεί»,το ισλάμ απλώνεται συνεχώς και οι Βέλγοι είτε δεν το έχουν αντιληφθεί,είτε χώνουν το κεφάλι τους στην άμμο.
Όταν περπατήσεις,εσύ ο τρίτος παρατηρητής, στήν περιβόητη μουσουλμανική περιοχή του Μόλενμπεκ,διαπιστώνεις σε πάρα πολλά πρόσωπα που συναντάς την απέχθεια –εως και μίσος- για τον δυτικό άνθρωπο,γι αυτήν την κοινωνία πού τους έχει δεχθεί και τους ταίζει με τά διάφορα επιδόματα πού αφειδώς (πολυτεκνίας κλπ) χορηγεί.
Σ’ αυτά τα μουσουλμανικά σπίτια ομοιδεατών του, κρυβόταν ο μακελλάρης του Παρισιού που συνελήφθη λίγες μέρες πρίν από τη νέα σφαγή.Από αυτά τά σπίτια ξεκίνησαν ζωσμένα με τά φονικά εκρηκτικά τά δύο αδέλφια Μπαχραουί για να σκορπίσουν τον τρόμο.Βέλγοι πολίτες παρακαλώ και οί δύο
Διάβασε περισσότερα στο: 
http://ysterografa.gr/politics/%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια: