googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Τοyota Prius Prime Plug-In Hybrid


H Toyota παρουσιάζει στη Νέα Υόρκη την plug-in έκδοση του Prius, που διατηρεί τον γνωστό θερμικό κινητήρα του «απλού» μοντέλου, σε συνδυασμό με μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες.
Σχεδιαστικά, το μοντέλο διαφοροποιείται στο πίσω μέρος σε σχέση με ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα, χάρη στο σχήμα των νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, τα οποία ενώνονται με μια λεπτή και κυρτή λωρίδα στο πάνω μέρος του πίσω όγκου. Η ηλεκτρική αυτονομία του ανέρχεται σε περίπου 35 χιλιόμετρα, που είναι δύο φορές περισσότερα από το μοντέλο που διαδέχεται, ενώ στην ηλεκτρική λειτουργία το Prius Prime αναπτύσσει τελική ταχύτητα 135 χιλιόμετρα την ώρα.

Στην υβριδική λειτουργία, είναι βελτιωμένο από πλευράς κατανάλωσης κατά 26% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, με την αυτονομία του να φθάνει τα 965 χιλιόμετρα. Πέντε και μισή ώρες απαιτούνται για την επαναφόρτιση από μια κανονική οικιακή πρίζα ή λιγότερο από το μισό αυτού του χρόνου, όταν συνδεθεί με πηγή ρεύματος 240V.
Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από το φθινόπωρο.

Read more: 


http://www.multi-news.gr/4trochi-toyota-prius-prime-plug-in-hybrid/#ixzz43oEMZ7aR 
 

http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/sti-n-yorki-neo-toyota-prius-prime-plug-hybrid?utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=website-rss

Δεν υπάρχουν σχόλια: