googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Hyundai Ioniq, τo πρώτο μοντέλο σε παγκόσμιο επίπεδο που διαθέτει τρία εναλλακτικά συστήματα ηλεκτροκίνησης με χαμηλές έως μηδενικές εκπομπές ρύπων

H νέα γκάμα των Hyundai Ioniq
Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Hyundai Motor παρουσίασε τη νέα γκάμα του Hyundai Ioniq, που αποτελείται από τα : Ioniq Hybrid, Ioniq Electric και Ioniq Plug-in.
Το Ioniq, τo πρώτο μοντέλο σε παγκόσμιο επίπεδο που διαθέτει τρία εναλλακτικά συστήματα ηλεκτροκίνησης με χαμηλές έως μηδενικές εκπομπές ρύπων, που καθιστά την υψηλή τεχνολογία προσιτή σε όλους. Η νέα πρόταση της Hyundai προσφέρει απαράμιλλη σχεδίαση και οδηγική εμπειρία διαμέσου καινοτόμου τεχνολογίας και προσφέρει στους πελάτες της πιο εξελιγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ασφάλειας. 
Το Hyundai Ioniq είναι ένα σημαντικό ορόσημο της στρατηγικής της Hyundai, δημιουργώντας  το νέο τρόπο σκέψης της μάρκας μέσω νέων καινοτόμων τεχνολογιών  και επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, με στόχο την περαιτέρω οργανική ανάπτυξη των πωλήσεων στην Ευρώπη. 
Τα Ioniq Hybrid και Plug-in διαθέτουν τον χαρακτηριστικό νέο βενζινοκινητήρα Kappa 1.6 GDI, άμεσου ψεκασμού, 4κύλινδρο, με κορυφαία θερμική απόδοση (40%), που αποδίδει ιπποδύναμη 105 PS και ροπή 147 Nm
Διαβάστε περισσότερα: http://www.news.gr/auto/paroysiaseis/article/258667/h-nea-gkama-ton-hyundai-ioniq.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: