googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Στέφανος Μάνος: Πέντε προτάσεις για να βγούμε από την κρίση

Στέφανος Μάνος: Πέντε προτάσεις για να βγούμε από την κρίση
Κατάργηση του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος και των ασφαλιστικών εισφορών,  θέσπιση εθνικής σύνταξης που θα καταβάλλεται από το κράτος σε όλους, πλήρη αποκέντρωση εξουσιών στις Περιφέρειες και του Δήμους, θέσπιση νέου Συντάγματος με δημοψήφισμα.
Αυτές οι 4 μεγάλες μεταρρυθμίσεις-τομές, μαζί με την τήρηση των δεσμεύσεων του μνημονίου, είναι οι βασικοί άξονες ενός σχεδίου εξόδου της χώρας από την κρίση και εκσυγχρονισμού του κράτους. Το παρουσίασε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, μιλώντας στο Οικονομικό Συμπόσιο που συνδιοργάνωσαν το New York College και  η Εταιρεία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ), με θέμα '' Πώς θα ξεφύγουμε από την κρίση''.
Ο πρώην υπουργός  δεν διατύπωσε προτάσεις προς την κυβέρνηση και τα κόμματα, εκτιμώντας ότι θα απευθυνόταν σε "ώτα μη ακουόντων".  Παρουσίασε τις ιδέες του, επισημαίνοντας τι θα έπραττε ο ίδιος, ''αν ήταν Πρωθυπουργός''.
Πηγή: Στέφανος Μάνος: Πέντε προτάσεις για να βγούμε από την κρίση | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/258878/stefanos-manos-pente-protaseis-gia-na-vgoyme-apo-tin-krisi#ixzz44ELscd6C

Δεν υπάρχουν σχόλια: