googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

265 προσλήψεις στην Υπηρεσία Υποδοχής & Ταυτοποίησης προσφύγων. Εν κρυπτώ και με συνοπτικές διαδικασίες για τους ενήμερους!!! Πληρώστε κορόιδα Έλληνες.


Η Υπηρεσια Υποδοχής και ταυτοποίησης του Υπουργειου Εσωτερικων &  Διοικητικης Ανασυγκρότησης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διακοσίων εξήντα πέντε (265) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που εδρεύει στην Αθήνα, στα πλαίσια του έργου με κωδικό 2016ΣΕ05020005 και ονομασία «ενίσχυση του ανθρωπινού δυναμικού στα κέντρα πρώτης υποδοχής – enhancement of human resources in first reception centers» που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:
.....Δείτε τις θέσεις για Κω:

ΚΩΣΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ9
ΚΩΣΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ- ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ2
ΚΩΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ή ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (LOGISTICS)2
ΚΩΣΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ26
ΚΩΣΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ1
ΚΩΣΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ1
ΚΩΣΔΕ ΟΔΗΓΩΝ4
Προσοχή οι προθεσμίες λήγουν αύριο 21 Ιουνίου.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.e-dimosio.gr/ergasia/dimosios-tomeas/97861/295-proslipsis-stin-ipiresia-ipodochis-taftopiisis-prosfigon/

Δεν υπάρχουν σχόλια: