googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ιδού οι συνεργάτες των Γερμανών στη κατοχή, οι δωσίλογοι και οι προδότες και μάλιστα με τη σφραγίδα και την υπογραφή τους.

Μακράν η μεγαλύτερη διαστρέβλωση της ιστορίας έγινε από τους κομμουνιστές τόσο σε παγκόσμιο, όσο και σε Εθνικό επίπεδο. Κατά τη προπαγάνδα των κομμουνιστών η συνεργασία μεταξύ Γερμανών και Ελλήνων αφορούσε πάντα στους δεξιούς. Τα ντοκουμέντα πάντως αποδεικνύουν το αντίθετο. Διαχρονικά οι κομμουνιστές ήταν οι καλύτεροι συνεργάτες των Γερμανών. Ξεκινώντας από το Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης ή Σύμφωνο Μολότωφ - Ρίμπεντροπ (επίσημα: Γερμανοσοβιετική Συνθήκη) κατά την οποία οι Έλληνες κομμουνιστές ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να σηκώσουν όπλα κατά του εχθρού και τελειώνοντας με την επίμαχη συμφωνία μεταξύ Ναζί και κομμουνιστών, προκειμένου οι πρώτοι να παραδώσουν τα όπλα τους όχι στον επίσημο στρατό αλλά στους κομμουνιστές και οι δεύτεροι να τους εξασφαλίσουν ΑΣΦΑΛΗ έξοδο των στρατευμάτων από την Ελλάδα.
Το σύμφωνο το υπέγραψε ο Καπετάν Κίτσος (πραγματικό όνομα Κων/νος Τσοτάκης) με τον Γερμανό Ταγματάρχη Έριχ Φένσκε εις Λειβάδι την 1η Σεπτ. 194 Σημεία προσοχής: " Ο ΕΛΑΣ εγγυάται για την ζωή των Γερμανών Στρατιωτών" & ότι οι ομάδες που θα επιτεθούν κατά των Γερμανών χαρακτηρίζονται "προδοτικές"... (σημ: πως και δεν χαρακτηρίζονται Φασιστικές-Ναζιστικές πάλι καλά...). Ο Καπετάν Κίτσος (Κων/νος Τσοτάκης) που υπογράφει και σε αυτό το σύμφωνο, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής της ΕΔΑ στην Καβάλα.
Επιπρόσθετα έχουμε την συμφωνία του Σιάντου (ηγετικό στέλεχος ΚΚΕ) με την Γκεστάπο (Μυστική Υπηρεσία Γερμανών) όπου διαβάζουμε τα εξής:
«Ύστερα από διαπραγματεύσεις με τη Γερμανική Διοίκηση καταλήξαμε μαζί της σε συμφωνίες που θα πρέπει στο μέλλον να τις εφαρμόσουμε πιστά γιατί αυτό επιβάλλουν τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ (προσέξτε λίγο, τα κομματικά και όχι τα Εθνικά ή τα Ελληνικά) μας συμφέροντα.
Σύμφωνα με αυτές κάθε «σαμποτάζ» ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μας ενάντια οπλιτών ή βαθμοφόρων του Στρατού Κατοχής θα γίνεται υστέρα από σχετικές υποδείξεις του αρχηγού της Γκεστάπο. Δόστε επομένως εντολή στις Αχτίδες να πάψουν στο εξής οι ξεκάρφωτες ενέργειες.
Οπλισμός, μας εξασφαλίστηκε αρκετός.
Σαν υπεύθυνο για τη δουλειά αυτή ή Γερμανική Διοίκηση όρισε τον Ταγματάρχη Όττο του Β' Γραφείου.
Ακόμα ανάλαβαν την υποχρέωση να μας ειδοποιούν για τα μπλόκα και τις συλλήψεις ώστε κανείς να μην υπάρχη κίνδυνος για τα μέλη της οργανώσεως μας.
Παράλληλη υποχρέωση αναλάβαμε και μεις για την περίπτωση της αναχώρησης τους από την Ελλάδα. Κανένας δεν πρέπει να ενοχληθή.
ΑΘΗΝΑ 13/8/44
Ι. ΣΙΑΝΤΟΣ»
Να λοιπόν ποιοι ήταν οι συνεργάτες των Γερμανών στη κατοχή, οι δωσίλογοι και οι προδότες και μάλιστα με τη σφραγίδα και την υπογραφή τους. Αυτοί που πάντα είναι οι προδότες της Ελλάδας, οι κομμουνιστές ή αριστεροί, όπως αυτοπροσδιόριζονται σήμερα για να μην επισύρουν τη μήνη και τη μνήμη αυτών που γνωρίζουν. Σε αυτούς και τα παιδιά και τα εγγόνια τους πληρώνεις σήμερα συντάξεις και παραχωρείς προνόμια. Επιβραβεύεις αυτούς που δολοφόνησαν στεγνά τους Έλληνες για να παραδώσουν την Ελλάδα στο Σιδηρούν Παραπέτασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: