googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Μαύρη σελίδα για την Ελληνική Δικαιοσύνη. Δύο χρόνια τώρα οι απατεώνες λογιστές και οι πλαστογράφοι του ΙΚΑ κυκλοφορούν ελεύθεροι. Σε απόγνωση τα θύματα...

το ΒτΚ στη πρώτη γραμμή για την αποκάλυψη της αλήθειας!!!
το ΒτΚ δημοσιεύει το πόρισμα των ΕΛΤΑ που αποκαλύπτει τους πλαστογράφους
Συνεργός του Κιλιμάτου μέσα στο ΙΚΑ
Πάνε σχεδόν δύο χρόνια από τότε που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των αδελφών Κιλιμάτων, οι οποίοι με την συνέργεια υπαλλήλων του ΙΚΑ Κω και την συνδρομή υπαλλήλων του ΚΕΠ και της αστυνομίας απομυζούσαν επί έτη τα χρήματα των πελατών τους.
Μέχρι σήμερα οι κύριοι αυτοί κυκλοφορούν ελεύθεροι, διαφημίζουν μάλιστα υπηρεσίες συμβούλου, αναζητώντας νέα θύματα και δυστυχώς κάποια τοπικά μέσα "ενημέρωσης", αντί να αναδεικνύουν το θέμα, φιλοξενούν και "βαθυστόχαστες" αναλύσεις τους για τον αναπτυξιακό νόμο. Βέβαια για άσκηση ποινικής δίωξης, ούτε λόγος. Η δικαιοσύνη κινείται με ρυθμούς προκλητικής άρνησης.
Δυστυχώς οι  πιέσεις της τρόικας για την ταχύτερη λειτουργία της δικαιοσύνης δεν έχουν αποδώσει. Οι πολίτες αισθάνονται εκτεθειμένοι και απροστάτευτοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τις επώνυμες καταγγελίες και τα εξώδικα σχετικά με την  εμπλοκή  υπαλλήλων του ΙΚΑ, αυτοί βρίσκονται ακόμα στη θέση τους και βέβαια έχουν όλο τον χρόνο να καλύψουν τα ίχνη τους. Το ίδιο και με τους λοιπούς συνεργούς μέσω των οποίων θεωρούσαν πλαστές εξουσιοδοτήσεις.
Αντίθετα το  ΙΚΑ, υπάλληλοι του οποίου κάλυπταν την δράση των Κιλιμάτων, απαιτεί την πληρωμή των ήδη πληρωμένων εισφορών με προσαυξήσεις άμεσα, όταν η διερεύνηση της υπόθεσης κινείται με ρυθμούς χελώνας και οι δικές του ευθύνες είναι πλέον αναμφισβήτητες.  
Πολίτες σε απόγνωση. Δικαιοσύνη δεν αποδίδεται. Το ΙΚΑ εκβιάζει τους επιχειρηματίες αντί να ελέγξει τους υπαλλήλους του. Η τραγική Ελληνική πραγματικότητα σε όλο το θλιβερό μεγαλείο της.

ΥΓ: ευτυχώς που υπάρχει το ΒτΚ και στηρίζει την προσπάθεια των θυμάτων κρατώντας το θέμα στην επικαιρότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: