googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Τα φασισταριά της Ευρώπης ζητάνε δημοψηφίσματα εξόδου εν ονόματι της ....δημοκρατίας!!!

Φασισταριά, αριστεριστές, λαϊκιστές, γωλοτοποιοί και κάθε είδους καραγκιόζηδες της πολιτικής ζητούν την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με πρόσχημα την δημοκρατία.
lepena

beppe0
Τους ενοχλεί ότι  τα χρόνια της Ενωμένης Ευρώπης αποτελούν  αποτελούν χρόνια ειρήνης, δημιουργίας, οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης.  Τους ενοχλεί η δημιουργία θεσμών ουσιαστικής δημοκρατίας, θέσπισης κανόνων προστασίας του περιβάλλοντος και στήριξης της επιστημονικής έρευνας. Τους ενοχλεί η ανάπτυξη ενός ισχυρού γεωπολιτικού πόλου απέναντι στις παραδοσιακές υπερδυνάμεις. Γνωρίζουν ότι οι κάθε λογής γελοίες εξαγγελίες τους δεν έχουν μέλλον στο σημερινό Ευρωπαϊκό περιβάλλον.  Εκμεταλλεύονται την λανθασμένη Ευρωπαϊκή πολιτική για την λαθροεισβολή και την ανοχή των έξαλλων ισλαμιστών για να παραπλανήσουν και να φανατίσουν.
Δική μας υποχρέωση να τους κλείσουμε τον δρόμο. Να μην τους επιτρέψουμε να επιχειρήσουν την διάλυση του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Αυτοί δεν έχουν θέση στην μελλοντική ευρωπαϊκή κοινοπολιτεία. Η  θέση τους είναι στο περιθώριο όπου ανήκουν.

φωτό και πληροφορίες από το:
http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/europi/289795-anoikse-o-askos-tou-aiolou-enas-%E2%80%93-enas-zitoun-dimopsifisma

Δεν υπάρχουν σχόλια: