googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Οι Πόντιοι, οι Μικρασιάτες, οι εξ Αιγύπτου, οι Βορειο-Ηπειρώτες, οι Κύπριοι είναι όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι λαθρομετανάστες!!!

Christina Sideris
Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα μέρα που είναι. Οι Πόντιοι, οι Μικρασιάτες, οι εξ Αιγύπτου, οι Βορειο-Ηπειρώτες, οι Κύπριοι είναι όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ και σε καμία περίπτωση δεν είναι πρόσφυγες με την έννοια που τους δίνετε όλοι εσείς οι μισέλληνες. Είχαν δικαίωμα να έρθουν στην Ελλάδα που είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ τους, δεν παραβίασαν σύνορα και ήμασταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τους βοηθήσουμε και να τους χαρίσουμε σπίτια και μία ζωή μέχρι να σταθούν στα πόδια τους και να μπορέσουν να συντηρήσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους. Όλοι αυτοί οι Έλληνες που επέστρεψαν στα πάτρια ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και δούλεψαν σκληρά για τη χώρα τους.
Καμία σχέση δεν έχουν, με όλο το τριτοκοσμικό Ισλαμικό σκουπιδαριό που εισβάλλει από τα σύνορα μας, διαρρηγνύει βάναυσα τον κοινωνικό ιστό της χώρας, καταλαμβάνει δημόσιους χώρους, εποικίζει την Ελλάδα, προσβάλει βάναυσα το πολιτισμό και τα ήθη μας, δημιουργεί ανασφάλεια στους πολίτες, ανεβάζει κατακόρυφα την εγκληματικότητα, λεηλατεί τις περιουσίες των πολιτών, επιβαρύνει την οικονομία, στερεί πόρους από τους Έλληνες, αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και υγειονομική βόμβα για τις ευπαθείς ομάδες των Ελλήνων.
Το κυριότερο όμως που ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ είναι ότι οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, που τόσο χαϊδεύετε είναι οι απόγονοι αυτών που ΜΑΚΕΛΕΨΑΝ τους Πόντιους, τους Μικρασιάτες, τους Αιγυπτιώτες, τους Βορειο-Ηπειρώτες και τους Κύπριους. Στη μνήμη όλων των Ελλήνων που δολοφόνησαν, οι Ισλαμιστές, δεν πρόκειται να δεχτώ ποτέ κανέναν από τους απογόνους τους στη χώρα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: